League of Legends: Lucian

Nέο AD Carry σχεδιάζεται από την Riot Games.

Πριν από ενάμιση μήνα, η Riot μας είχε κάνει να πιστέψουμε ότι ο νέος champion που θα κυκλοφορούσε θα ήταν ο Lucian. Φυσικά η αντίδραση των gamers ήταν θετική αφού οι περισσότεροι περιμένουν ένα Attack Damage Carry που να έχει και ωραία εμφάνιση! Όχι βέβαια ότι η Quinn δεν ήταν ωραία, ίσα ίσα που συνήθως όταν την βλέπουμε απέναντί

μας την φοβόμαστε, απλώς είναι λίγο περίπλοκη όσον αφορά τον χειρισμό.

Τώρα ο Lucian θα αποτελέσει σίγουρα το νέο trend. Καταρχάς να πούμε πως θα είναι η εμφάνισή του. Θα έχει δύο πιστόλια με τα οποία θα πυροβολεί, το ένα δικό του και το άλλο από την χαμένη γυναίκα του, Senna. Ο Lucian μαζί με την γυναίκα του ήταν ένα ανίκητο δίδυμο το οποίο είχε σκοπό να εξουδετερώσει όλους τους δαίμονες και τα τέρατα. Μια ημέρα όμως καθώς πάλευαν ήρθαν αντιμέτωποι με τον Thresh ο οποίος παγίδεψε την ψυχή της Senna για πάντα. Τώρα ο Lucian συνεχίζει να πολεμάει το κακό μόνος του εις μνήμη της γυναίκας του.

{youtube}bzyLgr7celM|500|300{/youtube}

Τα abilities του:
Passive: Lightslinger- Κάθε φορά που ο Lucian χρησιμοποιεί ένα skill του, το επόμενο autoattack χτυπάει όχι μία αλλά δύο φορές.
Q: Piercing Light- Πυροβολάει έναν ή περισσότερους εχθρούς σε ευθεία γραμμή. (μοιάζει με την ulti της Lux).
W: Ardent Blaze- Ο Lucian πυροβολάει και κάνει mark τους εχθρούς για ένα μικρό χρονικό διάστημα κατά το οποίο αν ξαναπετύχει τους ίδιους εχθρούς κερδίζει speed.
E: Relentless Pursuit- Ο Lucian πετάγεται μπροστά και αφαιρεί από πάνω του τα stuns και τα slows.
R: The Culling- Η Ulti του είναι μια σειρά από πυροβολισμούς που στοχεύουν έναν και μόνο αντίπαλο. Το range είναι μεγάλο αλλά δυστυχώς δεν είναι AoE. Επίσης ο Lucian μπορεί να χρησιμοποιήσει το Relentless Pursuit ταυτόχρονα με την Ulti του για να κυνηγήσει και να σκοτώσει έναν εχθρό.

Ο Lucian αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες όταν και θα δούμε το σχετικό update στο League of Legends. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr για να διαβάσετε το σχετικό guide.

Αν παίζετε League of Legends κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξετε ID με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα