Assassin’s Creed IV: Black Flag στις 31 Οκτωβρίου

Έρχεται για όλα τα διαθέσιμα format.

Ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα από την Ubisoft το Assassin’s Creed IV: Black Flag, το νέο κεφάλαιο της πολύ επιτυχημένης σειράς. Όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, το παιχνίδι θα μας συστήσει ένα νέο πρωταγωνιστή και θα μας μεταφέρει σε ένα καινούριο συναρπαστικό κόσμο.

Όπως έγινε γνωστό το Assassin’s Creed IV: Black Flag αναπτύσσεται ήδη εδώ και δύο χρόνια. Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος

είναι η γνωστή από τη σειρά Assassin’s Creed Ubisoft Montreal, με την υποστήριξη των στούντιο της Ubisoft σε Ανσί, Βουκουρέστι, Κίεβο, Κεμπέκ, Σιγκαπούρη και Σόφια. Σύμφωνα με δηλώσεις του Yves Guillemot, διευθύνων συμβούλου της Ubisoft: «Ο νέος ήρωας και το νέο σκηνικό μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε το πιο φιλόδοξο και μοναδικό Assassin’s Creed μέχρι τώρα, με σεβασμό στα στοιχεία αυτά που καθιέρωσαν τη σειρά ως την πιο αγαπημένη των οπαδών. To Assassin’s Creed IV: Black Flag βασίζεται σε μια πραγματική, σκληρή και συναρπαστική περίοδο της ιστορίας και θα εντυπωσιάσει τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες».

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag διηγείται την ιστορία του Edward Kenway, ενός νεαρού Βρετανού ο οποίος διψασμένος για περιπέτεια παρατάει το Βασιλικό Στόλο και γίνεται πειρατής. Ο Edward ξεχωρίζει στο νέο του ρόλο, γίνεται ένας πολύ ικανός μαχητής και σύντομα θα βρεθεί ανάμεσα στην αρχαία διαμάχη μεταξύ Assassins και Templars. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στις αρχές του 18ου αιώνα και περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο διαβόητους πειρατές της ιστορίας, όπως ο Blackbeard και ο Charles Vane, αναβιώνοντας την Χρυσή Εποχή των Πειρατών. Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ που μας συστήνει τον πρωταγωνιστή του τίτλου Edward Kenway:

{youtube}lVEn_iKzNx0|400|300{/youtube}

Το gameplay στο νέο Assassin’s Creed βαδίζει στα γνωστά χνάρια των προκατόχων του. Περιλαμβάνει έναν τεράστιο ανοικτό προς εξερεύνηση κόσμο με πάνω από 50 περιοχές, ενώ η μάχη συνδυάζει τα γνωστά όπλα των Assassins με εκείνα της εποχής, επιβραβεύοντας τόσο το stealth όσο και τις πιο δυναμικές προσεγγίσεις. Φυσικά δεν απουσιάζει και εδώ το καθιερωμένο πλέον multiplayer.

Όσοι αγοράσουν το Assassin’s Creed IV: Black Flag για PS3 ή PS4 θα μπορούν να κατεβάσουν 60 λεπτά επιπλέον παιχνιδιού μέσα από το PlayStation Network μετά την κυκλοφορία του. Όσον αφορά την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα τέλη Μαρτίου.

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PC, PS3, PS4, Xbox 360, Wii U και σταδιακά για όλες τις κονσόλες της επόμενης γενιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα