Alienware Steam Machine: Νέα έκδοση κάθε χρόνο

Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για αναβαθμίσεις.

Το επερχόμενο Steam Machine της Alienware θα έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες σε επιλογές αναβάθμισης από τους χρήστες. Για αυτό το λόγο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κυκλοφορεί ένα νέο σύστημα κάθε χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή Frank Azor στο TrustedReviews.

"Όσον αφορά τον κύκλο ζωής τους, οι κονσόλες αναβαθμίζονται

κάθε πέντε, έξι ή επτά χρόνια, εμείς θα αναβαθμίζουμε τα Steam Machines μας κάθε χρόνο" είπε χαρακτηριστικά ο Azor. Όσοι ελπίζουν πως θα αποκτήσουν το Steam Machine της Alienware -του οποίου η τιμή θα κυμαίνεται στα επίπεδα των κονσόλων- και θα μπορούν να κάνουν διάφορα upgrades στο σύστημά τους όταν αρχίζει να "ζορίζεται", μάλλον ατύχησαν.

Συνεχίζοντας ο Azor εξήγησε: "Δεν θα υπάρχουν επιλογές customisation, στην πραγματικότητα δεν θα μπορείτε να κάνετε κάποιο update. Η πλατφόρμα θα συνεχίσει να εξελίσσεται όσο τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο απαιτητικά".

Όσοι θέλουν να έχουν πρόσβαση σε επιλογές για upgrades θα πρέπει να στραφούν σε άλλα συστήματα της Alienware. "Εάν θέλετε πραγματικά να custom-άρετε το Alienware Steam Machine σας, για παράδειγμα να αλλάξετε την κάρτα γραφικών ή να βάλετε μια νέα CPU, καλύτερα να επιλέξετε το στάνταρ Alienware X51" είπε εν κατακλείδι.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις της συσκευής που παρουσιάστηκαν στην CES 2014.

Το Steam Machine αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα