Το Νέο Apple TV Έρχεται Με Siri Και Εφαρμογές

Το Apple TV έχει πλέον παλιώσει, έχει πέσει η τιμή του, και όπως όλα δείχνουν η Apple θα το ανανεώσει κάποια στιγμή φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες του BuzzFeed News, η Apple στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2015 που θα πραγματοποιήσει τον Ιούνιο θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο και θα είναι αρκετά αναβαθμισμένο για να αντιμετωπίσει

το ανερχόμενο Android TV.

Τι παραπάνω έχει να προσφέρει η Apple; Λέγεται ότι η εταιρία θα ενσωματώσει στη συσκευή το chipset A8 της το οποίο θα επιτρέψει την αναπαραγωγή 4K βίντεο, θα φτιάξει ένα App Store στο οποίο θα υπάρχουν εφαρμογές και παιχνίδια για το TV, για αυτό το λόγο θα τοποθετήσει μεγαλύτερη μνήμη, και τέλος θα φέρει τη Siri στη τηλεόραση για ευκολότερη πλοήγηση μέσω της φωνής.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Apple θα λανσάρει τον Σεπτέμβριο μια συνδρομητική υπηρεσία η οποία αρχικά θα διαθέτει περίπου 25 κανάλια (όπως ABC, CBS, Disney, Fox) τα οποία θα είναι προσβάσιμα μέσω iOS συσκευών και Apple TV. Θα έχει κόστος $30-$40 και θα απευθύνεται σε Αμερικάνους.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Αναζητήσεις
fox με apple tv στην ελλαδα
Τυχαία Θέματα