Το HTC One Ονομάζεται M7, Επαληθεύτηκε Ξανά Μέσω Της HTC

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με την ονομασία της ναυαρχίδας της HTC που θα αποκαλυφθεί σε λίγο. Μερικοί λένε M7 και άλλοι One. Εμείς στο Tech Community είχαμε βρει αυτή την εικόνα που επαληθεύει το M7 και τώρα βρήκαμε ακόμα μερικές ενδείξεις που υποστηρίζουν την αρχική διαρροή.

Όπως έψαχνα στον κώδικα της σελίδας του htc.com για τα βίντεο

που παίζονται στο παρασκήνιο της αντίστροφης μέτρησης έπεσα επάνω στο σύνδεσμο ενός από αυτά. Στην αρχή δεν το κατάλαβα, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το URL είναι «http://www.htc.com/assets-desktop/video/m7teaser/HTC-HomeTeaser-01.mp4». Δηλαδή υπάρχει το βίντεο «HTC-HomeTeaser-01.mp4» μέσα στο φάκελο «m7teaser».. m7teaser.

Οι διαρροές όμως δεν τελειώνουν εδώ. Μόλις έμαθα για αυτό έψαξα ακόμη περισσότερο στον κώδικα και βρήκα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλές αναφορές όπως «HTC (M7) product launch», και άλλες εικόνες στον παραπάνω φάκελο και επίσης μέσα στο CSS αρχείο διάφορες ετικέτες σαν αυτή: «#m7-countdown.hasCountdown».

Είναι προφανές ότι το κινητό θα ονομάζεται έτσι, ή είναι η κωδική του ονομασία. Όπως και να έχει θα μάθουμε επίσημα την ονομασία του και το κινητό σε λιγότερο από μία ώρα. Για αυτό μείνε συντονισμένος στο Tech Community.

Keywords
Τυχαία Θέματα