[ΚΛΗΡΩΣΗ] MLS iQTalk Crystal: Κέρδισε Το Κινητό Που Του Μιλάς Και Σε Καταλαβαίνει

Η MLS φέτος ανακοίνωσε το δεύτερο smartphone της που του μιλάς ελληνικά και σε καταλαβαίνει και αφού κάναμε τις δοκιμές μας για την παρουσίαση, δίνουμε τη δυνατότητα σε ένα τυχερό αναγνώστη του Tech Community να κερδίσει το iQTalk Crystal!

Απόσπασμα από τη παρουσίαση:

Το iQTalk Crystal είναι εξ΄ ολοκλήρου κατασκευασμένο από

πλαστικό όμως προσωπικά μου αρέσει από τα περισσότερα Androids στα 200 ευρώ εκεί έξω. Είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα, όμως η MLS μας έδωσε το πρώτο επειδή όπως αναφέρει είναι πιο όμορφο και πουλάει περισσότερα κομμάτια από το μαύρο. Θα συμφωνήσουμε.

Συμμετοχή

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις:

Like (αν δεν έχεις κάνει ήδη) και Share σε φίλους τη σελίδα μας στο Facebook ώστε να πάρουν και αυτοί μέρος, εδώ ή από το πλαίσιο δίπλα,Σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο γράφοντας ό,τι θέλεις να πεις (πχ τι θα κάνεις με το κινητό αν το κερδίσεις).

Λοιπά

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το Σάββατο 2 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλους του μήνα, δηλαδή στις 31 Μαρτίου στις 23:59. Οι συμμετοχές από τη Δευτέρα 1/4/2013 δεν θα γίνονται δεχτές. Παρακάτω είναι οι όροι και προϋποθέσεις:

Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like και Share στο Facebook και έχει αφήσει σχόλιο.Σε όλους επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή. Σεβαστείτε τους άλλους συμμετέχοντες.Όποιος έχει λάβει μέρος παραπάνω από μία φορές δεν θα λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό.Δεν ανταλλάσσεται με κάτι άλλο ή χρηματικό πόσο.Ο τυχερός θα επιλεχτεί τυχαία μέσα από τη λίστα των συμμετεχόντων, αφού πρώτα επαληθευτεί ότι έχει γίνει Like/Share και σχόλιο.Αν ο τυχερός για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβει το δώρο θα ακυρώνεται η συμμετοχή του και θα γίνει ξανά η κλήρωση.Μετά την ανακοίνωση του τυχερού, έχει μία εβδομάδα μέχρι να απαντήσει στο email. Αν μετά από αυτήν δεν απαντήσει θα γίνει ξανά η κλήρωση.Ο τυχερός δεν θα επιβαρυνθεί με ποσό για τα έξοδα αποστολής.Μέρος μπορούν να λάβουν μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας ή οτιδήποτε άλλου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Save & Win, DiagonismoiDora, Nethall

Keywords
Τυχαία Θέματα