Η LG Κοροϊδεύει Τη Samsung Που Δεν Θα Προσφέρει Το Galaxy Note5 Σε Εμάς

Όπως θα γνωρίζετε, το Galaxy Note5 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Εδώ η Samsung θα προωθήσει το Samsung Galaxy S6 Edge+ το οποίο έχει το ίδιο hardware, αλλά αντί για γραφίδα διαθέτει κυρτή οθόνη. Η κίνηση αυτή μας προκαλεί ερωτήματα και σίγουρα απογοητεύει όσους θέλουν το φετινό Note.

Η LG Ιορδανίας αποφάσισε να κοροϊδέψει τη Samsung

δημοσιεύοντας στο Twitter μιας εικόνα ενός LG G4 με την εφαρμογή ημερολογίου ανοιχτή. Η ημέρα που το Samsung Galaxy Note5 θα κάνει ντεμπούτο στις Η.Π.Α., δηλαδή στις 21 Αυγούστου, έχει σημειωθεί και υπάρχει το σχόλιο «No Notes!» Επίσης, αναφέρει: «Σε όσους κράτησαν μια σημείωση (note) στο ημερολόγιό τους. Λυπούμαστε. Αυτό δεν θα το κάναμε ποτέ σε εσάς. #G4TheWorld (G4 για τον κόσμο)»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η LG κοροϊδεύει την Samsung. Την ημέρα που η Ellen τράβηξε τη διάσημη selfie με ένα Samsung Galaxy Note 3 κατά τη διάρκεια του 2014 Academy Awards, η LG σχολίασε ότι χρησιμοποιώντας τα πίσω κουμπιά του LG G2, η Ellen θα μπορούσε η ίδια να τραβήξει τη φωτογραφία.

To everyone that marked a note on their calendar. Sorry. We'd never do that to you. #G4TheWorld pic.twitter.com/f6DNl8daNr

— LG Jordan (@LGJordan) August 19, 2015

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα