Έρχεται Το Mac Mini Early 2014 Με Intel Haswell Επεξεργαστές

Τα Mac mini είναι εξίσου καλά με τα ακριβά Mac της Apple, ωστόσο δεν λαμβάνουν την αγάπη που θα έπρεπε. Μετά πάνω από ένα χρόνο η Apple φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει επιτέλους το Mac mini Early 2014 που θα χρησιμοποιεί Intel Haswell επεξεργαστές. Μια τέτοια αναβάθμιση χρειαζόταν

γιατί τα Mac mini Late 2012 φέτος θα θεωρόντουσαν ξεπερασμένα.

Οι πληροφορίες μας έρχονται από το κατάστημα Computerstore.be, ένα δημοφιλές βελγικό κατάστημα. Ένα μέλος των φόρουμ του MacRumors επικοινώνησε μαζί του επιβεβαιώνοντας το μέλος πως οι πληροφορίες «έρχονται από την Apple ή αξιόπιστες πηγές». Δυστυχώς ο εκπρόσωπος του καταστήματος δεν ήταν σε θέση να απαντήσει για το πότε θα βγει στην αγορά το νέο Mac mini Early 2014.

Σύμφωνα με το κατάστημα πάντως, τα νέα αυτά Mac mini θα χρησιμοποιούν Intel Haswell επεξεργαστές τέταρτης γενιάς, 802.11ac WiFi και Intel Iris Graphics. Αναφέρει ακόμα «μεγάλης ταχύτητας Thunderbolt σύνδεση» ( Thunderbolt 2; ), USB 3.0, HDMI, και φυσικά OS X Mavericks.

Δυστυχώς η εικόνα που επέλεξε το βελγικό κατάστημα είναι από το τωρινό μοντέλο και έτσι δεν γνωρίζουμε αν η Apple κράτησε την παλιά εμφάνιση και στο νέο μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα