Διέρρευσε η Πρώτη Εικόνα του 12-Ιντσου Samsung Galaxy Note 12.2


Έχουμε ακούσει ότι η Samsung ετοιμάζει ένα γιγαντιαίο tablet, και τώρα βλέπουμε για πρώτη φορά πως θα είναι αυτό σε εικόνα Τύπου που διέρρευσε.Πίσω στον Ιούνιο, το κορεάτικο site ETNews αποκάλυψε ότι η εν λόγω συσκευή είναι υπό ανάπτυξη από την κορεάτικη εταιρία, και ένα μήνα μετά ήρθε και το δημοφιλές @evleaks να επαληθεύσει
ότι η Samsung όντως εργάζεται επάνω σε ένα tablet με οθόνη 12,2-ιντσών. Πρόσθεσε ότι το μοντέλο ονομάζεται Samsung SM-P900, έχει οθόνη ανάλυσης 2560 x 1600 pixel και τρέχει το Android με την βοήθεια του οκταπύρηνου επεξεργαστή Exynos 5 Octa.Τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το Samsung SM-P900 με την παραπάνω φωτογραφία, και όπως ακούγεται θα είναι στη σειρά Note. Για αυτό μάλλον θα ονομάζεται Samsung Galaxy Note 12.2 και κατά συνέπεια θα υποστηρίζει τις γραφίδες S-Pen, ενώ θα έρθει με εφαρμογές ειδικά για γραφίδες.Αν η συσκευή είναι πραγματική υποθέτουμε ότι θα την δούμε επίσημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA σε λίγες μέρες.

Πηγή

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε στο TechCommunity.GR και είναι πνευματική ιδιοκτησία του. Παρακαλούμε να μην αναδημοσιευτεί χωρίς χορηγούμενη άδεια από την ομάδα του TechCommunity.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα