Διέρρευσαν Χαρακτηριστικά Των iPhone 6s Και iPhone 6c

Δεν είναι μυστικό ότι η Apple ετοιμάζει τα επόμενης γενιάς iPhone, και αν οι φήμες είναι σωστές τότε μιλάμε για τα iPhone 6s και iPhone 6c. Η εταιρία θα τα παρουσιάσει μέσα στον Αύγουστο ή στον Σεπτέμβριο και εξωτερικά θα έχουν μικρές διαφορές από τα προηγούμενα μοντέλα, iPhone 6 και iPhone 5c.

Το

iPhone 6s, ωστόσο, εσωτερικά θα δει μερικές αναβαθμίσεις που όπως κάθε χρόνο επικεντρώνονται στο chipset και τη κάμερα. Οι φήμες το θέλουν να έρχεται με το νέο Apple A9 chipset (το οποίο θα το κατασκευάζει η Samsung), 2GB LPDDR4 RAM (από τη Samsung και τη SK Hynix) και 12-megapixels κάμερα με ένα flash που κατασκευάζεται από Ιάπωνες και θα αποτελείται από δύο LED διαφορετικής θερμότητας χρώματος για να δημιουργεί πιο φυσικό φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης δεν θα υπάρχει έκδοση με 16GB χωρητικότητα.

Ακόμη, η Apple θα πρωτοπορήσει ενσωματώνοντας στην οθόνη του 6s τη τεχνολογία Force Touch που έβαλε πρώτα στο Apple Watch και αργότερα στα trackpads των Mac. Το Force Touch θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης και θα καταλαβαίνει πότε ο χρήστης πίεσε περισσότερο την οθόνη για να εκτελεί τις ανάλογες ενέργειες. Λογικά η Apple θα δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να το ενσωματώσουν στις εφαρμογές τους.

Η ερευνητική εταιρία KGI Securities εκτιμά πως θα πουληθούν 80 με 90 εκατομμύρια iPhone 6s μέχρι το τέλος του 2015. Πιστεύει ακόμη πως θα κυκλοφορήσει ροζέ χρώμα όπως το Apple Watch Edition και θα κατασκευάζεται από Series 7000 αλουμίνιο, όπως το Apple Watch, το οποίο είναι 60% πιο ανθεκτικό από το μέταλλο και θα αποτρέψει το φαινόμενο των… λυγισμένων iPhone.

Τέλος, το κινητό στην παραπάνω φωτογραφία υποτίθεται είναι το iPhone 6c. Η Apple κατά λάθος ανέβασε την εικόνα στο επίσημο κατάστημά της θέλοντας να δείξει τη συμβατότητα του νέου Lightning dock με το 5c. Μόλις αντιλήφθηκε τη γκάφα της αντικατέστησε την εικόνα με το 5c, αλλά μέχρι τότε ήταν πολύ αργά γιατί κάποιοι πρόλαβαν να την κατεβάσουν.

Αν είναι η αληθινή εικόνα του iPhone 6c τότε η Apple δεν έκανε κάτι για να βελτιώσει το 5c. Η μόνη διαφορά που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι του κεντρικού κουμπιού που έχει αντικατασταθεί με ένα με Touch ID. Η Apple προσπαθεί να προωθήσει το Touch ID αλλά και το Apple Pay στις φορητές συσκευές της, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που έβαλε και στο 6c Touch ID.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα