Διαγωνισμός: Κέρδισε Το Nokia Lumia 520 Με Windows Phone

Το TechCommunity.GR σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το best seller Windows Phone κινητό σε όλο το κόσμο! Αυτό δεν είναι άλλο από το Nokia Lumia 520.

NOKIA LUMIA 520: ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λογισμικό: Windows Phone 8
Οθόνη: 4,0-ίντσες, 800 x 480-pixels ανάλυση, IPS LCD, χρήση με γάντια
Επεξεργαστής: διπύρηνος στο 1GHz (Qualcomm Snapdragon)
Μνήμη RAM: 512MB
Οπίσθια

Κάμερα: 5-megapixel, 720p/30fps βίντεο, αυτόματη εστίαση
Αποθηκευτικός χώρος: 8GB
Λοιπά: 2G/3G, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS, microSD (έως 64GB), microUSB, υποδοχή για jack 3,5 χιλιοστά
Μπαταρία: 1430mAh
Διαστάσεις (Y x Π x B): 119,9 x 64 x 9,9 χιλιοστά
Βάρος: 124 γραμμάρια

NOKIA LUMIA 520: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Like στο Facebook, Tweet/Follow στο Twitter και να αφήσετε σχόλιο σχετικά με την άποψή σας για το Tech Community ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι (μπορείτε να παραβλέψετε το βήμα αν δεν το επιθυμείτε)!

ΛΟΙΠΑ

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Πέμπτη 01 Μαΐου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα, 31 Μαΐου. Οι συμμετοχές από τη Κυριακή 01/06/2014 δεν θα γίνονται δεκτές. Παρακάτω είναι οι όροι και προϋποθέσεις:

Έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό έχει όποιος ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με κάτι άλλο ή χρηματικό πόσο.Ο τυχερός θα επιλεχτεί τυχαία μέσα από τη λίστα των συμμετεχόντων.Αν ο τυχερός για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβει το δώρο θα ακυρώνεται η συμμετοχή του και θα γίνει ξανά η κλήρωση.Μετά την ανακοίνωση του τυχερού, έχει μία εβδομάδα μέχρι να απαντήσει στο email. Αν μετά από αυτήν δεν απαντήσει θα γίνει ξανά η κλήρωση.Ο τυχερός δεν θα επιβαρυνθεί με ποσό για τα έξοδα αποστολής.Μέρος μπορούν να λάβουν όλοι από όλο το κόσμο!

Καλή τύχη σε όλους!

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα