Steve Wozniak: Δεν Μου Αρέσουν Τα Προϊόντα Της Apple

Την προηγούμενη εβδομάδα η Apple λάνσαρε το γιγαντιαίο iPad Pro και ο CEO της, Tim Cook, δήλωσε ότι πλέον δεν βρίσκει λόγο κάποιος να αγοράσει ένα PC. Ισχυρίζεται ότι όποιος αγοράσει το iPad Pro δεν θα χρειαστεί κάποιο

PC για να κάνει τις δουλειές του. Ωστόσο ο συνιδρυτής της εταιρίας, Steve Wozniak, έχει άλλη άποψη.

Ο άνθρωπος που έφτιαξε τα πρώτα Mac δήλωσε ότι προτιμά τα laptops, καθώς τα tablets τον περιορίζουν – για αυτό άλλωστε του αρέσει περισσότερο το μεγάλο iPad από το iPad mini. Είπε ότι τα μεγάλα tablets σαν το iPad Pro και το Surface μπορεί να είναι το μέλλον, αλλά δεν τα προτιμάει.

Μιλώντας για το Apple Watch δεν είπε και τα καλύτερα λόγια. Συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι υπάρχουν μέρες που ξεχνάει να φορέσει το smartwatch χωρίς να το καταλάβει. Το αποκάλεσε αυτό κακό σημάδι για το ρολόι, αλλά πρόσθεσε ότι συνεχώς βελτιώνεται χάρη στις εφαρμογές που διαρκώς αυξάνονται. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μεγάλος fan των smartwatches, χαρακτηρίζοντάς τα “ενδιάμεσο” μεταξύ αυτού και του κινητού του.

Τέλος, ο “Woz” αναφέρει ότι ο Steve Jobs “επηρεάζει” ακόμα τις αποφάσεις που παίρνει εταιρία του, παρότι πέρασαν παραπάνω από τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του. Αυτό φαίνεται από το κλειστό οικοσύστημα των Apple προϊόντων, για το οποίο ο Woz δεν είναι χαρούμενος. «Δεν μου αρέσει να είμαι στο οικοσύστημα της Apple. Δεν μου αρέσει να είμαι παγιδευμένος. Μου αρέσει να είμαι ανεξάρτητος,» είπε.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα