BlackBerry Passport: Αποκαλύφτηκαν Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Του

Το BlackBerry Passport είναι το smartphone που κατάφερε μετά από πολύ καιρό να κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου για τις συσκευές της εταιρίας, αρχικά από άποψη σχεδιασμού και έπειτα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει. Η εταιρία αισιοδοξεί ότι μαζί με το Blackberry Passport, που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, θα έρθει και η οικονομική της ανάκαμψη.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής δεν θα περιμένουμε την στιγμή της παρουσίασης για να τα μάθουμε,

αφού ήδη αποκαλύφτηκαν πλήρως. Το BlackBerry Passport θα διαθέτει LCD οθόνη 4,5 ιντσών με 1:1 ratio, με επικάλυψη Corning Gorilla Glass 3, ανάλυση 1440 x 1440 pixels και 453 pixels ανά ίντσα. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του Qualcomm Snapdragon 800 θα είναι χρονισμένος στα 2.2GHz, με 3GB μνήμη RAM και GPU την Adreno 330. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, η κύρια κάμερα στα 13MP με διάφραγμα f/2.0 και O.I.S. και η εμπρόσθια στα 2MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βίντεο.

Τα 3,450mAh της μπαταρίας του εντυπωσιάζουν και από θέμα συνδεσιμότητας διαθέτει LTE, HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS και NFC. Η συσκευή έχει διαστάσεις 128 x 90,3 x 9,3 χιλιοστά και ζυγίζει 194,4 γραμμάρια.

Συντάκτης: Σταμάτης Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα