Πανικός από παιχνίδια για το PS4. Όλα τα τρέιλερ εδώ!

H Sony χθες βράδυ δεν αποκάλυψε μόνο το PS4 –ή ορθότερα το… χειριστήριό του, μιας και κονσόλα δεν είδαμε πουθενά. Μίλησε και για τα παιχνίδια που αναπτύσσονται και θα συνοδεύσουν την κονσόλα στα πρώτα της βήματα στην αγορά. Την αρχή έκανε το Knack, ένα καρτουνίστικο παιχνιδάκι, για να περάσουμε στη συνέχεια στο Killzone: Shadow Fall, το επόμενο επεισόδιο της σειράς FPS

της Sony. Το DriveClub έχει να κάνει με την ομαδική οδήγηση (οι παίκτες ανήκουν σε ομάδες, συλλόγους κι έτσι) ενώ το inFamous: Second Sonμπλέκει με μια περίεργη τρομοκρατική κατάσταση και έναν νέο ήρωα.

Ενδιαφέρον έχει και το The Witness, ένα indie παιχνιδάκι από τον δημιουργό του Braid, το οποίο θα κυκλοφορήσει ειδικά για PS4. Για τα νέα τους projects μίλησαν ακόμα οι Media Molecule, Quantic Dream, Capcom (η τελευταία διά στόματος Γιοσινόρι Όνο αποκάλυψε και νέα IP, το Deep Down), Square Enix (με νέο Final Fantasy το οποίο και θα παρουσιάσει στην Ε3),Ubisoft (βλ. Watch Dogs), Activision (με το νέο Call of Duty), Bungie (το Destiny φυσικά) και…Blizzard (το Diablo III κυκλοφορεί σε PS3 και PS4!).

Όλες οι προαναφερθείσες third-party εταιρείες έκαναν λόγο για αποκλειστικό περιεχόμενο των τίτλων τους στο PS4, δεσμευόμενες να αποκαλύψουν περισσότερα στηνE3. Όσο για τα βίντεο; Κρατήσου κι έρχονται στο gameslife!

Keywords
Τυχαία Θέματα