H PrimeTel συμβάλλει στην ενημέρωση των πολιτών για τον πανευρωπαϊκό αριθμό 112

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Πολιτική Άμυνα και το Υπουργείο Υγείας διοργάνωσαν τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 εκδήλωση ενημέρωσης για τον πανευρωπαϊκό αριθμό άμεσης επέμβασης «112». Η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει καθιερωθεί ως «Ευρωπαϊκή ημέρα αριθμού έκτακτης ανάγκης» και γιορτάζεται σε όλη την Ευρώπη. Στην Εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετείχε και η PrimeTel

, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενημέρωση των πολιτών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η PrimeTel ενισχύει τις προσπάθειες κρατικών αλλά και άλλων οργανισμών που σκοπό έχουν την ενημέρωση του κοινού. Συγκεκριμένα η PrimeTel, σε συνεργασία με το Υπουργείο, ενημέρωσε τους συνδρομητές της σχετικά με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112», ενώ για τις ανάγκες της εκδήλωσης η εταιρεία προσέφερε, επίσης, συλλεκτικά καπέλα με το χαρακτηριστικό λογότυπο του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι καλώντας τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112 μπορείτε να καλέσετε ασθενοφόρο, αστυνομία, πυροσβεστική εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο αριθμός 112 λειτουργεί σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, κύριος Ε. Φλουρέντζου, εκπρόσωποι του Υπουργείου, της Πολιτικής Άμυνας αλλά και της PrimeTel μοίρασαν δώρα και ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112»

Keywords
Τυχαία Θέματα