Το πιο ερωτικό τεστ σου αποκαλύπτει τον ιδανικό άντρα! Δοκίμασε το!

Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου και σου λείπει η σωστή επιλογή του Mr.right η επιστήμη έρχεται για να δώσει την απάντηση!

Σύμφωνα με έρευνα,που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, ο πέμπτος σεξουαλικός άντρας της ζωής σου είναι αυτός με τον οποίο μπορείς να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το MSN έχει αναπτύξει μία φόρμουλα αγάπης-ένα τεστ- που περιλαμβάνει τα απαραίτητα στοιχεία, τα βασικά συστατικά, για μία επιτυχημένη σχέση ενώ την ίδια στιγμή αναλύει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο αριθμός ερωτικών συντρόφων προκειμένου να φτάσεις στον τελικό και ένα..το σωστό άντρα!

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν οι 2.000 άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα αυτό που προκύπτει είναι ότι ο πέμπτος, κατά σειρά, εραστής είναι αυτός που δεν πρέπει να χάσετε!

Το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο για μία καλή σχέση αν και το αποτέλεσμα που προκαλεί εντύπωση είναι ότι αυτό ασπάζεται το 26% ανδρών έναντι του 13% των γυναικών που πιστεύουν ότι μία θερμή σεξουαλική επαφή- μία καλή ερωτική ζωή- δεν είναι τόσο σημαντική για να μπορούν να είναι χαρούμενες σε μία σχέση!

Η σύμβουλος σχέσεων και ψυχολόγος του MSN Corinne Sweet λέει ότι ο ο πέμπτος κατά σειρά ερωτικός σύντροφος είναι ο ιδανικός επειδή οι γυναίκες είναι πλέον πιο σίγουρες και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, εξαιτίας της εμπειρίας!

«Οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε μία σχέση ελπίζοντας ότι θα κρατήσει για πάντα. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι όταν φτάσει ο πέμπτος έρωτας θα είναι έτοιμοι να τον ξεχωρίσουν και να το παραδεχτούν», υποστηρίζει η ειδικός και ζητάει να πάρουμε στα σοβαρά τη φόρμουλα του MSN που μπορεί να μας βοηθήσει στο να ανακαλύψουμε αυτό που θέλουμε και κυνηγάμε!

Ιδού το τεστ για να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα! (απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άντρες)

1) Πολλαπλασίασε τον αριθμό των ετών που γνωρίζετε ο ένας τον άλλον πριν γίνεται επίσημου ζευγάρι πενταετίας και πρόσθεσε 8!

2) Τώρα πρόσθεσε τον αριθμό των προηγούμενων συντρόφων που είχατε και οι δύο και πολλαπλασίασε επί δύο!

3) Αφαίρεσε αυτό τον αριθμό από την απάντηση της πρώτης εξίσωσης της φόρμουλα. Η τελική απάντηση που θα έχεις μετά είναι ο «special αριθμός» σου!

4) Αμέσως μετά αξιολόγησε χρησιμοποιώντας την κλίμακα ένα έως πέντε (με το πέντε να είναι το πιο σημαντικό) το πόσο σημαντική είναι για εσένα η εντιμότητας ενός άντρα. Πολλαπλασίασε τον αριθμό που θα επιλέξεις επί 9 και πρόσθεσε στο αποτέλεσμα τον «special αριθμό» σου!

5) Τώρα αξιολόγησε με την κλίμακα από ένα έως πέντε (με το πέντε να είναι το πιο σημαντικό) την αξία που δίνει μία γυναίκα στα χρήματα. Πολλαπλασίασε το αποτέλεσμα επί 3 και πρόσθεσε το αποτέλεσμα στον «special αριθμό»

6) Πρόσθεσε τον αριθμό με τον οποίο και οι δύο αξιολογείτε το χιούμορ σε μία σχέση (με την ίδια κλίμακα από ένα έως πέντε) και πρόσθεσε το αποτέλεσμα στον «special αριθμό»

7) Πρόσθεσε την αξία που δίνει ο καθένας στην καλή εμφάνιση (ίδια κλίμακα) και πολλαπλασίασε επί 3. Το αποτέλεσμα προστίθεται στον «special αριθμό»

8) Αφαίρεσε την αξία που δίνει ένα κορίτσι στο sex από το την αξία που δίνει ένας άντρας στο sex. Πολλαπλασίασε επί 5 και μετά πολλαπλασίασε τον αριθμό από μόνο του. Αφαίρεσε το αποτέλεσμα από τον μέχρι τώρα διαμορφωμένο «special αριθμό»

9) Πρόσθεσε μαζί τη σημασία που δίνει ο καθένας στα πεθερικά και πρόσθεσε το αποτέλεσμα στον «special αριθμό»

10) Πρόσθεσε μαζί τη σημασία που δίνει ο καθένας στα παιδιά, πολλαπλασίασε το αποτέλεσμα επί 1.5 και πρόσθεσε το αποτέλεσμα στον «special αριθμό»

Ο τελευταίος αριθμός-το τελικό αποτέλεσμα- είναι τα χρόνια που θα είστε μαζί!

Keywords
Τυχαία Θέματα