Τα top χτενίσματα με πλεξίδες για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013

Οι πλεξίδες έχουν συνδεθεί περισσότερο με το ρομαντικό look. Κι όμως, αυτό το πλέξιμο των μαλλιών μπορεί να μεταμορφώσει τη γυναίκα από αρχαία Ελληνίδα θεά στην την πιο εκκεντρική fashionista.

Έτσι, οι οίκοι Balmain, Marchesa και Hervé Léger by Max Azria έπλεξαν τα μαλλιά των μοντέλων που περπάτησαν στις πασαρέλες παρουσιάζοντας τις ανοιξιάτικες κολεξιόν τους για το 2013, συνεχίζοντας μια τάση στα μαλλιά που ήταν μόδα και τον Χειμώνα του 2013.

Οι hair-stylists του οίκου Balmain επέλεξαν μια απλή πλεξίδα σε ponytail που στερεώνεται

σε βάση και στην άκρη της με υφασμάτινα λαστιχάκια που είναι ευδιάκριτα καθώς δεν καλύπτονται με τούφα μαλλιών όπως συνήθως συμβαίνει στα επίσημα χτενίσματα.

Balmain SS’13

Balmain SS’13

Στον οίκο Marchesa επικράτησε ένα περίτεχνο στόλισμα με πλεξίδες για ένα σφιχτό ponytail ενώ για την επίδειξη του Hervé Léger, τα μαλλιά χωρίστηκαν στα δύο με πλαϊνή χωρίστρα και μια πλεξίδα που ξεκινά από το ύψος του αυτιού, στόλισε τη μία πλευρά.

Marchesa SS’13

Herve Leger by Max Azria SS’13

Κι αυτό είναι ένα εντυπωσιακό όσο και πανεύκολο χτένισμα που μπορεί να κάνει κάθε μία από εμάς, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα:

Ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου και πέρασε ένα anti-frizz serum ή έλαιο μαλλιών για να μπορέσεις να δουλέψεις πιο εύκολα σε λεία μαλλιά.Κάνε μια πλαϊνή χωρίστρα και χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 μέρη.Ξεκίνα να φτιάχνεις μία μικρή πλεξίδα από τη μία πλευρά με σημείο εκκίνησης την κορυφή του αυτιού.Στρίψε την πλεξίδα και πέρασε την στην πίσω πλευρά έτσι ώστε να αγκαλιάζει τα μαλλιά σου. Πέρασε την κάτω από την άλλη πλευρά των μαλλιών και στερέωσε την με τσιμπιδάκια στην αντίθετη πλευρά. Μπορείς να την κάνεις σφιχτή και να τη στερεώσεις πάνω από το αυτί της αντίθετης πλευράς ή να την κάνεις χαλαρή και να την στερεώσεις πιο χαμηλά.

Voila! Ένα look κατευθείαν από την πασαρέλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα