Παντρεύτηκαν μέσα σε μία μέρα όταν η κοπέλα έμαθε οτι η μητέρα της είναι ετοιμοθάνατη

Δύο νέοι άνθρωποι αρραβωνιάζονται και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Η Aly και ο Anthony αντάλλαξαν τους πρώτους όρκους αγάπης στις 14 Δεκεμβρίου του 2012. Ήταν η στιγμή που έκαναν όνειρα για το κοινό τους μέλλον και ήθελαν να έχουν τον χρόνο για να προετοιμάσουν τη μεγάλη τους μέρα! Ο γάμος τους είχε οριστεί για το Σεπτέμβριο του 2015.Μέχρι τότε η Aly θα είχε ξεμπερδέψει με τις σπουδές της και ο Anthony θα είχε αναρρώσει, πλήρως, από την χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει στον ώμο του.

Πριν από λίγες ημέρες όλα άλλαξαν όταν η μητέρα της κοπέλας επέστρεψε από το γιατρό με τα

αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί.

Η γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες που είχε αρχίσει να εξαπλώνεται και στον εγκέφαλο. Θεραπεία, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν υπήρχε και ο χρόνος ζωής που είχε η μητέρα της Aly ήταν ελάχιστος.Η κοπέλα ρώτησε πότε θα έπρεπε να κάνει το γάμο της προκειμένου να καταφέρει να έχει στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα.Η απάντησή των γιατρών ήταν «αύριο».

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσα σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα όπου κυριαρχούσε ο πόνος, η αγάπη, η δύναμη και το χαμόγελο έβαλαν τα δυνατά τους για να γιορτάσουν τον έρωτα και το όνειρο της συνύπαρξης και να χαρίσουν στην ετοιμοθάνατη μητέρα κάτι όμορφο και πολύτιμο. Το προσωπικό του νοσοκομείου, ήταν αυτό που φρόντισε για όλα μέσα σε 24 ώρες. Νυφικό, δώρο, άδεια για την τέλεση του μυστηρίου, καλεσμένοι, η γαμήλια τούρτα. Όλα ήταν στην θέση τους εγκαίρως και….

Στις 29 Ιανουαρίου 2014 η Aly και ο Anthony παντρεύτηκαν!

Click to view slideshow.

Keywords
Τυχαία Θέματα