Ο συνδυασμός ελαίου και λακ για την περιποίηση και styling των μαλλιών…που σου κάνουμε δώρο!

Φάκελος περιποίηση και φινίρισμα των μαλλιών. Μπορεί να χρειαστείς πολλά προϊόντα αλλά δύο θα αποτελούν πάντοτε τη βάση σου: το έλαιο και η λακ.

Λογικό λοιπόν να αναζητάς το έλαιο εκείνο που θα συγκεντρώνει τις περισσότερες δράσεις και τη λακ που χαρίζει όγκο και συνάμα ελευθερία κίνησης.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνουν το Gliss 6 Miracles Oil Essence και η σειρά Hairspray, Palette Flexible.

Το

6 Miracles Oil Essence αποτελεί ένα συνδυασμό από πολυτελή συστατικά, ανάμεσα στα οποία τα έλαια argan, marula και το έλαιο monoi, χαρίζοντας 6 απίστευτα οφέλη. Τα μαλλιά στιγμιαία γίνονται πιο απαλά και προστατεύονται από τη θερμότητα που προκαλεί το πιστολάκι και άλλες συσκευές styling. Με το 6 Miracles Oil Essence τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά, δείχνουν υγιή, ενώ αποκτούν αντοχή στο φριζάρισμα και δεν είναι πλέον εύθραυστα. Έτσι, το χτένισμα γίνεται παιχνίδι, ενώ παράλληλα βοηθά στην μείωση της ψαλίδας.

Το νέο 6 Miracles Oil Essence είναι για όλες τις ώρες! Μπορεί εύκολα και γρήγορα να χρησιμοποιηθεί πριν από το λούσιμο ως έξτρα περιποίηση, κατά τη διάρκεια του λουσίματος αναμειγνύοντας το με σαμπουάν και φυσικά μετά το λούσιμο ως leave-in treatment που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα για να εξουδετερώσει το ενοχλητικό φριζάρισμα.

Η διαχρονική και αγαπημένη μάρκα Palette παρουσιάζει μία νέα καινούργια και διαφορετική σειρά Hairspray προϊόντων, την Palette Flexible. Μία καινοτόμα φόρμουλα που προσφέρει ταυτόχρονα όγκο και ελευθερία κίνησης έτσι όπως δεν την έχετε ξανανιώσει.

Η Palette Flexible για Βαμμένα μαλλιά (Color) και για Όγκο μεγάλης διάρκειας (Volume), σας χαρίζει περιποίηση επαγγελματικού επιπέδου και όχι μόνο. Ο ήλιος, ο αέρας και η υγρασία δεν θα στέκονται πλέον εμπόδιο στο λαμπερό σας χτένισμα.

Palette Styling Flexible Series

To That’s Life και η Henkel θα κάνουν δώρο σε 6 τυχερές αναγνώστριες από ένα Gliss 6 Miracles Oil Essence & από μία Palette Styling Hairsprays της σειράς Flexible.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like τόσο στη σελίδα μας στο Facebook και ταυτόχρονα Share στο post του συγκεκριμένου διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Καλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα