Κροσέ. Η αγαπημένη μας πλέξη στο καλοκαιρινό στυλ

Τα ρούχα με πλέξη κροσέ αποτελούν το must have κάθε θερινής σεζόν. Ρομαντικά, αέρινα, και σέξι όσο πρέπει, τα κροσέ τοπ, φούστες, φορέματα και σορτς προσφέρουν πολλά looks στο καλοκαιρινό μας στυλ:Denim styleOff the shoulder top (η απόλυτη τάση του καλοκαιριού) + με τζιν σορτς
(πιο καλοκαιρινό πεθαίνεις!)Κροσέ φόρεμα + denim τζάκετ σε συνδυασμό με πάνινα sneakersΚροσέ pencil φούστα + τζιν πουκάμισο. Casual chic look, ειδικά αν συνδυαστεί με ουδέτερες αποχρώσειςΈντονο χρώμαΕπειδή τα κροσέ ρούχα είναι συνήθως σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο ή το μπεζ συνδυάζονται άψογα με ρούχα, υποδήματα ή αξεσουάρ σε έντονο χρώμα. Το summer style βέβαια δεν υπαγορεύει μόνο φωτεινά χρώματα, οι "ήσυχοι" ουδέτεροι τόνοι διαμορφώνουν τέλεια summer looks ειδικά όταν υιοθετούν αξεσουάρ όπως το καπέλο.Μπορείτε να δώσετε festival ύφος στο κροσέ φόρεμα αν το συνδυάσετε με ankle boots.

Τα κροσέ ρούχα δεν είναι τόσο πολυτελή όσο η δαντέλα γι'αυτό και συνδυάζονται με απόλυτα casual κομμάτια όπως τα sneakers ή τα t-shirts.

Τέλος, αν ψάχνετε το τέλειο look για τη διήμερη απόδραση ένα σύνολο με κροσέ σορτς, μπλούζα-μαρινιέρα, τζιν τζάκετ και πάνινα sneakers.
Keywords
Αναζητήσεις
πλεξη κροσε, πλεξη κροσσε
Τυχαία Θέματα