Η γυναίκα που χρησιμοποίησε «βράχους» για ερωτικό βοήθημα! (video)

H τηλεοπτική σειρά «Sex Sent Me to the ER» είναι ένα είδος reality-ένα ντοκιμαντέρ-μία αληθινή ιστορία βρε κορίτσι μου, που παρουσιάζει ερωτικά ατυχήματα και ανθρώπους που κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από περίεργες δοκιμασίες και πειράματα πάνω στο πολυπόθητο και ακραίο sex!

Αυτή την φορά αποκαλύπτεται η ιστορία μίας γυναίκας από το Newport Beach, California, που κατέληξε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όταν τα γεννητικά της όργανα γέμισαν με…βράχους!

Αν και στην αρχή οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν σύντομα ηρέμησαν διότι η κοπέλα δεν έβαλε κανονικούς βράχους εντός της αλλά τα γνωστά «σπινθηροβόλα» παιδικά γλυκίσματα που «σκάνε» μέσα στο στόμα σου!

Σκέφτηκε λοιπόν η τολμηρή ότι από τη στιγμή που κάνουν θαύματα στον ουρανίσκο και προκαλούν έξαρση το ίδιο θα γινόταν και μέσα στον κόλπο της. Μόνο που εκεί οι αντιδράσεις είχαν ως αποτέλεσμα να αρχίσει φαγούρα, έντονες ενοχλήσεις και κάψιμο.

Ο πόνος από τα POP ROCKS, αποδείχθηκε αφόρητος και ενοχλητικός σε σημείο λιποθυμίας. Οι γιατροί μετά από αυτό το περιστατικό τόνισαν για μία ακόμη φορά ότι η περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι πολύ ευαίσθητη, το δέρμα αντιδρά περίεργα σε εξωτερικά ερεθίσματα άρα πρέπει να συμπεριφερόμαστε στην ευαίσθητη περιοχή με μεγάλη… ευαισθησία και προσοχή!

Αν θέλεις να δεις ένα γαργαλιστικό βίντεο με πλάνα και παιχνιδιάρικη pop rock διάθεση μπορείς να ερεθίσεις την φαντασία σου εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα