Η διαφορά του να είσαι «καλός» από το να είσαι «ψεύτικος»

Ποιος είναι καλός και ποιος είναι fake?

Στην καθημερινή σου ζωή έρχεσαι αντιμέτωπη με φιλίες και σχέσεις που είτε είναι καλές, φαντάζουν ιδανικές και ευγενικές, είτε είναι ψεύτικες! Οι συναντήσεις, καθημερινώς, χωρίζουν αυτούς που γνωρίζεις σε «γνωστούς» και «φίλους».

Μόνο που κάποιες φορές πέφτεις θύμα και η καλοσύνη σε συνδυασμό με την ανάγκη σου να είσαι αρεστή σε πετάει σε παγίδες ανθρώπων που ναι μεν συμπεριφέρονται ευγενικά αλλά κατά βάθος υποκρίνονται!

Ακολουθεί η λίστα που μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τη διαφορά του καλού από τον ψεύτικο άνθρωπο που στέκεται

απέναντί σου και προσπαθεί να σε σαγηνεύσει με ένα χαμόγελο και ένα κλείσιμο του ματιού και να αποφασίσεις σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις!

Καλό είναι να κάνεις μία ευγενική πράξη! Ψεύτικο είναι όταν, αμέσως μετά, το διαδώσεις από μόνος σου!Καλό είναι να όταν ανοίγεις με θέρμη και χαμόγελο την πόρτα. Ψεύτικο είναι το διπλό φιλί και στα δύο μάγουλα!Καλό είναι να ρωτάς και να μαθαίνεις αν είναι καλά ο φίλος σου. Ψεύτικο είναι να του στέλνεις το λογαριασμό!Καλό είναι να νιώθεις αληθινή αγάπη. Ψεύτικο είναι να προσπαθείς να προσποιηθείς τον φίλο!Καλό είναι να τρέχεις δίπλα σε αυτόν που σε χρειάζεται όταν σε καλεί. Ψεύτικο είναι να κάνεις ότι δεν τον ακούς!Καλό είναι να είσαι εκεί. Ψεύτικο είναι να λες ότι θέλεις αλλά δε μπορείς…ΠΟΤΕ!Καλό είναι είσαι εκεί με το πορτοφόλι σου. Ψεύτικο είναι να μην το έχεις ποτέ μαζί σου!Καλό είναι να κρατάς την πόρτα σου ανοιχτή. Ψεύτικο είναι να την κλείνεις κατάμουτρα!Καλό είναι να εμφανίζεσαι με μία κούπα καφέ. Ψεύτικο είναι να σου φέρνουν πάντοτε μία!Καλό είναι να λες «γεια σου». Ψεύτικο είναι να λες «αντίο».

Τι συμπέρασμα έβγαλες;

Keywords
Τυχαία Θέματα