Γέννησε στην τουαλέτα των γονιών της χωρίς να ξέρει οτι είναι έγκυος!

Μία επίσκεψη στο μπάνιο των γονιών της αρκούσε για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί! Απίστευτο ίσως αλλά αληθινό περιστατικό που αποδεικνύει περίτρανα οτι η ζωή παίζει διάφορα-αστεία-παιχνίδια.

Η Gaynor Rzepka που είναι 25 ετών,γέννησε το μικρό Olly-James στις 16 Φεβρουαρίου αλλά δεν είχε ιδέα οτι τον κουβαλούσε στην κοιλιά της για εννέα ολόκληρους μήνες. Έκπληκτη είδε το μωρό να έρχεται (χωρίς τον πελαργό) και να πέφτει το πάτωμα της τουαλέτας!

Η ίδια δηλώνει έκπληκτη και περιγράφει την ζωή της μέχρι την ημέρα που άλλαξε χωρίς αυτή να το περιμένει. Λέει λοιπόν οτι όλο αυτό το διάστημα

ζούσε κανονικά, χωρίς κάποια ενόχληση, δούλευε πάρα πολλές ώρες, δεν είχε σημάδια ή ενοχλήσεις που θα μπορούσαν να της προκαλέσουν απορίες και να της μπουν ιδέες οτι κάτι μεγαλώνει στην κοιλιά της.

Αν εξαιρέσεις τα επιπλέον κιλά που «κέρδισε» και τη λαχτάρα της για τη σοκολάτα, κάποια στιγμή και οχι για πολύ, η νεαρή δεν είδε κάτι άλλο!…Δεν ένιωσε!!!

Ώρες πριν γεννηθεί το μωρό, η μεγάλη μέρα είχε φτάσει και η μέλλουσα μαμά ζούσε την ζωή της ανέμελη, η Rzepka ήταν στη δουλειά της (εργάζεται σε super market) όταν κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία. Αν και ο διευθυντής είπε στην κοπέλα να φύγει νωρίτερα προκειμένου να πάει στο σπίτι και να ξεκουραστεί αυτή έμεινε στην θέση της για να καλύψει το ωράριο!

Όμως αργότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και ενώ κοιμόταν ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι της και δεν ήξερε τι ήταν αλλά το μόνο που ένιωθε ήταν λες και κάποιος τη μαχαίρωνε με δύναμη!…Συνέχισε τον ύπνο της. Κάποιες ώρες αργότερα θέλησε να πάει στο μπάνιο. Εκεί έγινε το θαύμα…Πίεσε και το μωρό έκανε την εμφάνισή του τη στιγμή που αυτή το έπιασε (μητρικό ένστικτο) προλαβαίνοντας την κακή στιγμή, το να πέσει το μωρό μέσα στη λεκάνη!

Η μητέρα της κοπέλας άκουσε φωνές, κλάματα και μπαίνοντας στην τουλέτα δεν ήξερε οτι βγαίνοντας θα ήταν γιαγιά!

Το μωρό είναι υγιέστατο και οι γιατροί λένε οτι κάτι τέτοιο (εγκυμοσύνη που δεν γίνεται αντιληπτή) είναι εφικτό να συμβεί σε πολυάσχολες αλλά και σε υπέρβαρες γυναίκες.

Να τους ζήσει!

Διάβασε όλο το θέμα ΕΔΩ- DAILY MAIL

Keywords
Τυχαία Θέματα