Δύο σαγηνευτικά έλαια από τη Vichy

Δύο προϊόντα με θεαματικά αποτελέσματα έρχονται από τη Vichy πραγματοποιώντας το όνειρο κάθε γυναίκας για συνεχή ενυδάτωση, λάμψη, φωτεινότητα και ομοιομορφία του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας γίνεται πραγματικότητα!Η πληρότητα που αφήνει η εντατική θρέψη που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, αναζωογονεί το σώμα και τις αισθήσεις. Οι μοναδικές και ευεργετικές υφές κάνουν τη νέα σειρά Ideal

Body της VICHY μοναδική!Η Vichy παρουσιάζει τα δύο καινούρια προϊόντα της σειράς Ideal Body: Ξηρό Έλαιο & 3 Ors Ξηρό Ελαιο .

VICHY IDEAL BODY - Ξηρό Έλαιο θρέψης είναι εξαιρετικά απαλό. Απορροφάται άμεσα από τα επιφανειακά στρώματα της κερατίνης στιβάδας προσφέροντας τα μαλακτικά οφέλη του στο σώμα:

φωτίζει

θρέφει

ενυδατώνει για 24 ώρες

αφήνοντας ένα σατινέ τελείωμα στην επιδερμίδα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και ω-3 και ω-6, ενισχύει τη λειτουργίας «φραγμού» της επιδερμίδας.

Ιδανικό και για το πρόσωπο και για τα μαλλιά.

Περιέχει 10 Φυτικά Έλαια (μακαντάμια, αγριοτριανταφυλλιά, ήλιος, κορίανδρος, τζοτζόμπα, βερύκοκο, πασιφλόρα, φραγκοστάφυλλο, καλαμπόκι, ανθός ρυζιού), Αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε, ω-3 & ω-6.

VICHY IDEAL BODY - 3 Ors Ξηρό Έλαιο όπου διαθέτει όλες τις ιδιότητες των ξηρών ελαίων ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα φωτεινό ΒΒ αποτέλεσμα, χάρη στις χρυσές, χάλκινες και μπρονζέ πέρλες που διαθέτει, οι οποίες διαχέουν το φώς κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει ιδανική. Με αρώματα που μας θυμίζουν τις ευωδιές του καλοκαιριού… περγαμόντο, αμύγδαλο, υλάνγκ-υλάνγκ, νότες ηλιόλουστες και αισθησιακές!

Στην καρδιά του αρώματος, ο καρπός της καρύδας μας καλεί «σε παραλίες», ενώ τα αρώματα του ανθού πορτοκαλιάς, του τριαντάφυλλου και του μιγκέ σε εξοχές μακριά από την πόλη!

Keywords
Αναζητήσεις
sagineftika
Τυχαία Θέματα