Δύο πολύ απλά λάθη που κάνουμε καθημερινά και παίρνουμε κιλά!

Τα πολλά κιλά, η παχυσαρκία είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινώς! Οι ψυχολόγοι έχουν μπει στη διαδικασία να ανακύψουν και να εξηγήσουν για ποιο λόγο τρώμε περισσότερο και παρεκκλίνουμε από το κανονικό. Φταίμε μόνο εμείς ή υπάρχουν παγίδες που μας μπερδεύουν; Ιδού τι προέκυψε μετά από έρευνα και μελέτη για δύο επιφανειακά απλές και καθημερινές παγίδες!

Η παγίδα του εστιατορίου: Όταν είμαστε έξω μπαίνουμε στη διαδικασία να τρώμε ό,τι υπάρχει στο πιάτο μας ασχέτως αν πεινάμε ή όχι! Μικρές σούπες που συνοδεύουν το φαγητό, ψωμί, κριτσίνια, σάλτσες και μικρά

τυριά έρχονται συνοδευτικά και παχυντικά αφού ξεφεύγουμε και τσιμπολογάμε δίχως σταματημό. Επίσης όταν υπάρχει η δυνατότητα να ξαναγεμίσουμε πιάτο και ποτήρι δωρεάν λέμε ναι!! Χωρίς δεύτερη σκέψη!

Η παγίδα του σπιτιού: Όταν τρώμε στο σπίτι χάνουμε το μέγεθος της μερίδας! Κυρίως στο θέμα των δημητριακών γεμίζουμε, ξαναγεμίζουμε και πάμε ξανά από την αρχή. Όμως όσο και υγιεινό να είναι κάτι οι θερμίδες συσσωρεύονται! Γενικώς μία βόλτα στην κουζίνα φέρνει μία δεύτερη και μία τρίτη και μία τέταρτη. Γενικώς οι βόλτες δε σταματάνε και η ζυγαριά ανεβαίνει!

Και καταλήγουμε στο γνωστό:

-Δε μπορώ να χάσω κιλά!

-Πριν φας πολύ, σκέψου λίγο!

Keywords
Τυχαία Θέματα