Απλά δεν σε γουστάρει. Παρ’το απόφαση!

Τι νομίζεις φίλε; Πως όλες οι γυναίκες σφάζονται στα πόδια σου για το ποια θα σε πρωτοκατακτήσει;

Γιατί σου έχω νέα. Όσο καλό παιδί και ΑΝ νομίζεις πως είσαι, ΔΕΝ θέλουν όλες οι γυναίκες να είναι μαζί σου. Για την ακρίβεια ο μαθηματικός τύπος είναι ΟΛΕΣ-1. Ναι, αυτό το 1 αντιπροσωπεύει ΕΚΕΙΝΗ, την ΜΙΑ. Που δεν σε γουστάρει. Και χώνεψέ το με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Καταρχάς πρέπει να είσαι ειλικρινής με το άλλο άτομο. Την χυλόπιτα θα την φας και το

ξέρεις. Και το ξέρει και εκείνη που θα στην σερβίρει, γιατί την έχει ψιλοέτοιμη. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει. Καλύτερα να λες «προσπάθησα, έχασα», παρά να κάθεσαι να κλαις σαν χήρα ενώ δεν έχεις κάνει το παραμικρό για να γυρίσεις τις πιθανότητες που έχεις. Τις όποιες πιθανότητες έχεις. Μια; Μια. Μείον μια; Μείον μια.

Άπαξ και την αρπάξεις (την χυλόπιτα ντε), μετά δείχνεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Και τα πραγματικά σου αισθήματα. Γιατί στα εύκολα και στα καλά, όλοι χαμογελάμε. Στις δυσκολίες δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο και σε τέτοιου είδους δυσκολίες τι πραγματικά είναι ο άλλος για σένα.

Φίλοι ΔΕΝ μπορείτε να είστε ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Που να κατέβει κάτω το δωδεκάθεο από τον Όλυμπο και να πάρει μέρος στο X-Factor. Δεν γίνεται. Σκέψου μόνο ένα δευτερόλεπτο πριν με αμφισβητήσεις, την φράση «Από εδώ το αγόρι μου». Για πες μου τώρα; Συνεχίζεις να χαμογελάς αμήχανα και παγωμένα;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σεβαστείς πρώτα τον άλλον. Δεν σε θέλει. Μην γίνεις ούτε γραφικός, ούτε πιεστικός. Δεν σε θέλει τώρα, δεν σε ήθελε χθες, δεν θα σε θέλει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Δεν μπορείς να τον αναγκάσεις. Ό,τι και αν κάνεις ΔΕΝ γίνεται!

Το δεύτερο καλύτερο που έχεις να κάνεις (ενδιάμεσα να γίνεις φέσι) είναι να απομακρυνθείς από το άτομο αυτό για δικό σου καλό. Πέσε χτυπήσου, πήγαινε βόλτες σαν ερημίτης, κλάψε όπως όταν τρώει η ομάδα σου γκολ στο 90’. Άσε την αξιοπρέπειά σου δίπλα στα σκουπίδια. Αλλά πάρε απόφαση πως ΔΕΝ μπορείς να το αλλάξεις. Ναι, είναι εκνευριστικό, το ξέρω αλλά δέξου το. Σαν το γκολ στο 90’…

Στο τέλος θα καταλάβεις πως σημασία δεν έχει ό,τι σε απέρριψε. Όσο και αν ερωτεύτηκες η πιθανότητα είναι στο παιχνίδι και συνήθως είναι κατά σου. Σημασία έχει πως γνώρισες τον άνθρωπο που σε έκανε να νιώσεις όλα τα παραπάνω. Ναι, δεν θα είναι μαζί σου. Αλλά θα τον κουβαλάς. Βαρύ φορτίο, αλλά πολύτιμο.

Οπότε όταν εισπράξεις το μεγαλοπρεπέστατο «ΟΧΙ», χαμογέλα, κοίτα την στα μάτια και δέξου την ήττα με αξιοπρέπεια. Μπορείς να κλαις μέχρι τον δρόμο σπίτι. Θα σε βοηθήσει…

The post Απλά δεν σε γουστάρει. Παρ’το απόφαση! appeared first on Thats Life. Life as it is!.

Keywords
Τυχαία Θέματα