Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κάνει έρωτα με 10.091 άντρες!

Η Gwyneth Montenegro, είναι μία «υπηρέτρια» του πληρωμένου έρωτα και της βιομηχανίας του sex!

Ήταν κάποτε τόσο ακριβή-συνοδός κυριών- που για να την έχει κάποιος στην αγκαλιά του έπρεπε να πληρώσει από 500 έως 1.000 δολάρια την ώρα. Εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά δε διστάζει να παραδεχτεί ότι υπήρχαν στιγμές που έπεφτε στο κρεβάτι και συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια χωρίς περιορισμούς και χωρίς…αύριο!

Χρήματα, εφήμερα πάθη, ταξίδια και πολλές γνωριμίες. Αυτή ήταν η ζωή και η χαρά της. Σήμερα-σε ηλικία 37 ετών- μετανιώνει για αυτά που έκανε και επιμένει ότι αν είχε μία δεύτερη ευκαιρία θα έκανε μία άλλη ζωή.

Στην αυτοβιογραφία της κάνει μία τρομακτική εξιστόρηση της ζωής της που την οδήγησε να μετράει άντρες πολλούς που πέρασαν από πάνω της και της άφησαν σημάδια.

Σε ηλικία 18 ετών έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Μετά έγινε χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά ενώ σε ηλικία 21 ετών έγινε πόρνη. «Όταν μπήκα σε αυτόν τον κόσμο, γνώρισα τους πιο ισχυρούς ανθρώπους και είχα την πρώτη μου επαφή με τα ναρκωτικά» ,δηλώνει και συνεχίζει αιτιολογώντας την απόφασή της να γράψει το βιβλίο της «Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους ανθρώπους που ανήκουν στην βιομηχανία του σεξ, ότι είναι άνθρωποι, ότι είναι ανθρώπινες υπάρξεις…»

Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πήρε την απόφαση να πει την αλήθεια στους γονείς της και να κάνει μία νέα αρχή. Σε ηλικία 33 ετών και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να ξεφύγει από το σκοτάδι της καθημερινότητάς της και να δηλώνει-τώρα πια- καθαρή!

Click to view slideshow.

Keywords
Τυχαία Θέματα