50 χρόνια «ερωτευμένοι μαζί» πριν τους χωρίσει ο θάνατος (φωτογραφίες)

Φωτογραφίες που είναι αφιερωμένες στους κυνικούς αυτής της ζωής που δεν πιστεύουν στην αιώνια αγάπη και δεν έχουν νιώσει τι σημαίνει «Love Ever After»

Με αυτό τον τίτλο η φωτογράφος Lauren Fleishman, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, απαθανατίζει πανέμορφα στιγμιότυπα ανάμεσα σε ζευγάρια που παίρνουν βαθιές ανάσες από έρωτα πάνω από 50 χρόνια κοινής ζωής!

Κάθε φωτογραφία κρύβει και μία μικρή ιστορία, μία διήγηση που θυμίζει ρομαντική

κομεντί όπως αυτή των πρωταγωνιστών της ταινίας «When Harry Met Sally».

Όπως για παράδειγμα αυτή του συζύγου Moses Rubenstein από το Brooklyn που λέει «Τώρα θα γίνω 88 ετών.Η γυναίκα μου είναι 85 και εύχομαι να είμαστε μαζί για άλλα πέντε με έξι χρόνια, αυτό τουλάχιστον έχω στο μυαλό μου και αυτό είναι που θέλουμε!Δεν επιθυμούμε να ζήσουμε περισσότερο αν και πολλές φορές λέω στη γυναίκα μου οτι θα ήθελα να φτάσουμε τα 94 και να είμαστε μαζί! Αυτός είναι ο στόχος της ζωής μου, αυτή είναι η αποστολή μου. Θα ήθελα να δω τον εγγονό μου να κερδίζει την ζωή του και να στέκεται στα πόδια του και την εγγονή μου να παντρεύεται. Θέλουμε να είναι το ίδιο ευτυχισμένοι όπως είμαστε εμείς όλα αυτά τα χρόνια».

H Fleishman ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε αυτό το project μετά τον θάνατο του παππού της!

Ανακάλυψε ένα βιβλίο, που βρισκόταν στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του, μέσα στο οποίο υπήρχαν ερωτικές επιστολές που είχε γράψει για τη γυναίκα που είχαν ζήσει μαζί πάνω από 50 χρόνια. Κάπως έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει τα δικά της «ερωτικά γράμματα».

ΔΕΣ laurenfleishman.tumblr.com

via [New Yorker Magazine, DesignTaxi]



Keywords
Τυχαία Θέματα