Ξεκίνησε το Game Jam 2014 με «Αμφίπολη»!

To gi-Cluster Game Jam 2014 ξεκίνησε… ο χρόνος μετράει από τώρα με θέμα «Αμφίπολη»! Περισσότεροι από 70 προγραμματιστές λογισμικού, σχεδιαστές εικόνας, μηχανικοί ήχου και άλλες ειδικότητες, οργανωμένοι σε 20 ομάδες, συγκεντρώθηκαν στο συνεργατικό χώρο του gi-Cluster στο Μαρούσι που διαχειρίζεται το Corallia, για να αναπτύξουν σε μόλις 48 ώρες το παιχνίδι τους, στο πλαίσιο του gi-Cluster Game Jam 2014. Η εκκίνηση δόθηκε με την ανακοίνωση του θέματος «Αμφίπολη», αναδεικνύοντας τη στρατηγική στόχευση του gi-Cluster, συνδυάζοντας τον πολιτισμό και

τον τουρισμό με τις νέες τεχνολογίες, και συνιστώντας πρόκληση για τους διαγωνιζόμενους ως αντικείμενο δημιουργικής, πολιτιστικής και ιστορικής αξιοποίησης.

Οι τρείς πρώτες ομάδες του gi-Cluster Game Jam 2014 θα αναδειχθούν μέσα από την τριήμερη διαγωνιστική διαδικασία, που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και θα λάβουν χρηματικά έπαθλα αξίας €3.000, €2.000 και €1.000 αντίστοιχα. Οι νικητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία, εφόσον το επιθυμούν, να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του gi-Cluster, όπου θα τους παραχωρηθεί γραφειακός χώρος (co-working space) για να αναπτύξουν τις ιδέες τους, mentoring από διακεκριμένα στελέχη των μελών του gi-Cluster, πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις και δυνατότητα άμεσης δικτύωσης με το επιχειρηματικό οικοσύστημα του cluster.

[Από Δελτίο Τυπου]

The post Ξεκίνησε το Game Jam 2014 με «Αμφίπολη»! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα