Βαρύς ο πέλεκυς για τους cheaters του Destiny: Trials of Osiris!

Η Bungie ετοιμάζεται να δράσει ενάντια σε μία μεγάλη μερίδα παικτών του Destiny, οι οποίοι παραβίασαν τους κανόνες του γνωστού online shooter, καθώς χρησιμοποίησαν cheats την ώρα του παιχνιδιού για να επικρατήσουν έναντι των αντιπάλων τους. Οι υπεύθυνοι της Bungie όμως κινήθηκαν αστραπιαία και εντόπισαν τους «παραβάτες», οι οποίοι εκνεύρισαν αφάνταστα τους συμπαίκτες τους στο PvP

event: Trials of Osiris. Η Bungie φυσικά δεν θα μπορούσε να το αφήσει αυτό έτσι, για αυτό και τώρα η γνωστή εταιρεία ετοιμάζει τις… κυρώσεις!

Όπως έγινε γνωστό, η Bungie θα τιμωρήσει τους cheaters του Destiny είτε με προσωρινή αποβολή από το παιχνίδι είτε με ολοκληρωτική διαγραφή, αναλόγως και με την «δράση» που είχαν στη διάρκεια της PvP αναμέτρησης. Με το Trials of Osiris event να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πρωταρχική μέριμνα της Bungie είναι να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία και η σταθερότητα του συγκεκριμένου gaming event, για αυτό και οι developers είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να μην εμφανιστούν φαινόμενα που θα βλάψουν και θα χαλάσουν την εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι στους gamers. Εκτός από τα παραπάνω, η Bungie αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσε ότι από τις 22 Μαΐου μέχρι σήμερα έλαβαν χώρα περισσότερα από 3.7 εκατομμύρια PvP matches, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια επιτυχία του Trials of Osiris.

The post Βαρύς ο πέλεκυς για τους cheaters του Destiny: Trials of Osiris! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα