Βάψε ένα Mini Cooper S για το The Crew και κέρδισε!

Επειδή το The Crew φαίνεται να καθυστερεί λίγο περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, μιας και μάλλον δεν θα το δούμε στις αρχές του 2014, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, η Ubisoft θέλει να ασχοληθείς μαζί του όσο το περιμένεις.

Έτσι λοιπόν αν περάσεις μια βόλτα από την επίσημη ιστοσελίδα του The Crew, θα βρεις έναν διαγωνισμό με τίτλο «Skin a Car». Αφού λοιπόν κάνεις την δωρεάν εγγραφή σου θα μπορείς να

δημιουργήσεις τα δικά σου σχέδια για ένα Mini Cooper S (χρώματα, μπογιές, αυτοκόλλητα, ακόμη και δικές σου ανεβασμένες εικόνες) και μάλιστα το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις είναι μια μικρή επίδειξη των μετατροπών που θα μπορείς να κάνεις μέσα στο παιχνίδι.

Τα διάφορα σχέδια που θα δημιουργούν οι παίκτες ανεβαίνουν στη σελίδα του The Crew στο Facebook, όπου και η κοινότητα θα ψηφίζει τα αγαπημένα της. Αν είσαι καλός στο… βάψιμο αυτοκινήτων, ίσως το δικό σου skin να κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδι και να κερδίσεις διάφορα καλούδια και συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού (δεν γνωρίζουμε περισσότερα για αυτά).

Το The Crew θα κυκλοφορήσει λογικά μέσα στο 2014 για PC, PS4 και Xbox One. Αν ψήνεσαι να ξεκινήσεις το βάψιμο πάτα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα