Το τελευταίο Humble Bundle είναι αφιερωμένο στην Telltale και είναι ένα μικρό έπος!

Εάν ανήκετε στους λάτρεις των adventure games, το Humble Bundle σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε «ζάχαρη» στις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό εκπτωτικό πακέτο που αποτελείται αποκλειστικά από adventure games της αγαπημένης Telltale Games! Η λίστα των διαθέσιμων games

είναι πραγματικά εντυπωσιακή και ξεπερνάει σε αξία τα 250€. Έτσι λοιπόν, πληρώνοντας μόλις 1€ (και άνω) μπορείτε να αποκτήσετε τα Walking Dead: Season One, Sam & Max Seasons 1 & 2, Puzzle Agent 1 & 2, Bone, Hector: Badge of Carnage, Telltale Texas Hold’em και Poker Night at the Inventory. Εάν δώσετε παραπάνω από τον μέσο όρο (7.23€ αυτή τη στιγμή), τότε θα προσθέσετε στη συλλογή σας εκτός από τα παραπάνω games και τα Tales From the Borderlands, Game of Thrones, The Walking Dead: Season 2, The Walking Dead: Michonne, όπως επίσης 50% έκπτωση στο The Walking Dead: New Frontier. Φτάνοντας στο Tier 3 που απαιτεί από τους ενδιαφερόμενους gamers να καταβάλλουν το ποσό των 12.98€, τότε ξεκλειδώνονται τα Batman: The Telltale Series και τα 8 επεισόδια του Minecraft Story Mode μαζί με το Adventure Pass. Ως είθισται, τα έσοδα από το εν λόγω Humble Bundle πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς οργανισμούς. Αναμφίβολα, εάν αγαπάτε τα adventure games σίγουρα το Telltale Humble Bundle είναι πραγματικά ιδανικό!

The post Το τελευταίο Humble Bundle είναι αφιερωμένο στην Telltale και είναι ένα μικρό έπος! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα