Το Μάρτιο η κυκλοφορία του Dragon’s Dogma 2

Είναι πλέον επίσημο! Το Dragon’s Dogma 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024, αναβιώνοντας το action-RPG franchise της Capcom μετά από σχεδόν μία δεκαετία. Η Capcom αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις νέες λεπτομέρειες του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του χτεσινού digital showcase.

Ο Hideaki Itsuno, director του Dragon’s Dogma 2, και ο Yoshiaki Hirabayashi,

παραγωγός του παιχνιδιού, παρουσίασαν νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο sequel. Αυτό περιλαμβάνει μια τεράστια νέα προσθήκη στο bestiary, τον Talos, έναν τεράστιο πολεμιστή που αναδύεται από τη θάλασσα.

Η Capcom παρουσίασε επίσης ένα νέο vocation, το Trickster. Αυτό το Arisen-only character class μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα θυμιατό στη μάχη για να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις, προκαλώντας τους εχθρούς να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον και να υποστηρίξουν τα pawns ενός παίκτη για να τους κάνει πιο αποτελεσματικούς στη μάχη. Ο Trickster μπορεί να χειραγωγήσει τη μάχη από το περιθώριο αντί να πολεμήσει άμεσα και εντάσσεται στις προηγούμενες επιβεβαιωμένες κλάσεις του Dragon’s Dogma 2: Fighter, Archer, Thief, Mage, Magick Archer και Mystic Spearhand.

The post Το Μάρτιο η κυκλοφορία του Dragon’s Dogma 2 appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα