Το PlayStation VR σχεδόν ξεπερνάει τις συνδυασμένες πωλήσεις του Oculus και του Vive!

Το PlayStation VR δεν αποτελεί μόνο ένα «μεγάλο στοίχημα» για τη Sony, αλλά και για όλη τη βιομηχανία της εικονικής πραγματικότητας, καθώς ένα πετύχει εμπορικά τότε κάτι τέτοιο αναμένεται να δώσει έναν άλλο αέρα στην εξέλιξη του VR. Από ότι φαίνεται τα νέα είναι καλά, καθώς για τον περίπου ενάμιση μήνα που βρίσκεται στην αγορά το PlayStation VR το κοινό της Βρετανίας δείχνει την ένθερμη υποστήριξη του σε αυτό.

Σύμφωνα

με την Gfk λοιπόν, οι πωλήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής το PlayStation VR πρόκειται πολύ σύντομα να φτάσουν τις συνδυασμένες πωλήσεις του Oculus και του HTC Vive. Η παραπάνω διαπίστωση αφορά την αγορά της Βρετανίας, ωστόσο είναι γνωστό ότι η «Γηραιά Αλβιόνα» αποτελεί βαρόμετρο για τις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε σίγουρα η παραπάνω διαπίστωση μας φανερώνει πολλά για τις διαθέσεις του καταναλωτικού κοινού. Το στέλεχος της Gfk, Paul Simpson, αναφερόμενος στην πορεία του PlayStation VR τονίζει ότι από τη στιγμή που περίπου 3.5 εκατομμύρια άτομα αυτή τη στιγμή είναι κάτοχοι ενός PS4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, για αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να δώσουν μία ευκαιρία στο virtual reality headset της Sony, όταν μάλιστα το κόστος αγοράς για το Vive και το Oculus Rift είναι αρκετά πιο αυξημένο. Φυσικά, μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχουμε και για τους τρεις μονομάχους είναι περιορισμένα και θα πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνο για να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ωστόσο από ότι φαίνεται από τώρα η πρόταση της Sony έχει αρχίσει να υπερισχύει και να παίρνει κεφάλι…

The post Το PlayStation VR σχεδόν ξεπερνάει τις συνδυασμένες πωλήσεις του Oculus και του Vive! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα