Το PlayStation Home κλείνει για πάντα τις πύλες του!

To PlayStation Home αποτέλεσε τη φιλόδοξη προσπάθεια της Sony στο να δημιουργήσει το δικό της social gaming hub, ακολουθώντας μία φιλοσοφία ανάλογη του Second Life και προσθέτοντας σε αυτό μία σειρά από στοιχεία που μπορούσε κανείς να συναντήσει στο Mii-Universe και στο The Sims.

Το PlayStation Home ήταν διαθέσιμο δωρεάν σε όλους τους χρήστες PS3 (με λογαριασμό στο PSN), οι οποίοι μπορούσαν να περιπλανηθούν για ώρες στο εικονικό σύμπαν του, δημιουργώντας τα δικά τους alter-ego.

Το PlayStation Home παρουσιάστηκε με πάρα πολλές τυμπανοκρουσίες πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο η πορεία του τελικά δεν ήταν η ανάλογη, για αυτό και η Sony πήρε την απόφαση να κλείσει για πάντα τις πύλες της υπηρεσίας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ιαπωνικού γίγαντα του gaming, το PlayStation Home θα πάψει να υφίσταται σε ολόκληρο τον κόσμο στις 31 Μαρτίου του 2015. Αυτή η απόφαση δεν θα πρέπει να μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς εδώ και πολύ καιρό το PlayStation Ηοme βρισκόταν σε διαρκή πτώση. Όπως ανακοίνωσε η Sony, το ανέβασμα νέου υλικού θα σταματήσει στις 12 Νοεμβρίου 2014, αν και οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν content από την υπηρεσία μέχρι στις 3 Δεκεμβρίου του 2014.

Η Sony για να ευχαριστήσει τους πιστούς gamers που ακολούθησαν το PlayStation Home μέχρι τις τελευταίες ημέρες του, σχεδιάζει ένα πραγματικά μεγάλο in-game event που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στις μνήμες των φανατικών φίλων του PlayStation Home, ενώ παράλληλα πριν κλείσει για πάντα το Home θα προσφέρει και μπόλικο free content που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

The post Το PlayStation Home κλείνει για πάντα τις πύλες του! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα