Το Hellblade θα κυκλοφορήσει και σε PC, υποστηρίζοντας 4K και mods!

H Ninja Theory πριν από μερικούς μήνες μας είχε πρωτοπαρουσιάσει ορισμένα δείγματα από το Hellblade, το οποίο δείχνει να διαθέτει αρκετή από τη μαγεία του πετυχημένου Heavenly Sword (σε σημείο που πολλοί αρχικά λανθασμένα να το θεωρήσουν ως το διάδοχο του). Το Hellblade που θα είναι exclusive για το PlayStation 4 για ορισμένο χρονικό

διάστημα, πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι αναπτύσσεται και για PC, με τους developers να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο τίτλος τους όταν κυκλοφορήσει θα υποστηρίζει αναλύσεις 4K, αλλά και τη δημιουργία mods.

Η Ninja Theory, η οποία είναι επίσης γνωστή για τη δουλειά της πάνω στο DMC: Devil May Cry, παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της δημιούργημα στη διάρκεια της Gamescom 2014 στο press event της Sony. Πέντε μήνες μετά την πρώτη αυτή εμφάνιση, οι εμπνευστές του Hellblade θα επιχειρήσουν να κερδίσουν και τους απαιτητικούς PC gamers. Σύμφωνα με τον chief creative του studio, το PC ως πλατφόρμα τους προσφέρει ένα μοναδικό επίπεδο ελευθερίας, όπου όμοιο του δεν έχουν συναντήσει στο παρελθόν. Όπως μάλιστα τονίζουν μπορεί να δίνουν μεγάλη έμφαση στη σωστή λειτουργία του τίτλου τους για την κονσόλα της Sony, ωστόσο πιστεύουν ότι οι κονσόλες υπολείπονται από τα PC σε πολλά επίπεδα. Επιπλέον, ο ιθύνων νους του παιχνιδιού τόνισε ότι άμεσος στόχος των δημιουργών του παιχνιδιού είναι να φτάσουν το development του project τους σε ένα επίπεδο, σε σημείο που να προσκαλούν τους fans ώστε να προτείνουν τις δικές τους ιδέες στο παιχνίδι, εμπλουτίζοντας κατ” αυτόν τον τρόπο ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Hellblade.

Το Hellblade απέχει αρκετά από την ολοκλήρωση του, όμως είμαστε βέβαιοι ότι θα μάθουμε πολλά περισσότερα για αυτό στην Ε3 2015 που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο.

The post Το Hellblade θα κυκλοφορήσει και σε PC, υποστηρίζοντας 4K και mods! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα