Το Assassin’s Creed Identity κυκλοφορεί στις 25/2 για iOS συσκευές!

Μπορεί το 2016 να μην δούμε την κυκλοφορία ενός «major» Assassin’s Creed game, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι gamers θα χάσουν την επαφή τους με τον κόσμο της Ubisoft (κάθε άλλο μάλιστα!). Για αυτό λοιπόν μετά τη σειρά Chronicles (το India κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες και αναμένεται το Russia), η Ubisoft

σκοπεύει να κερδίσει τις καρδιές των fans του mobile gaming, με την κυκλοφορία του Assassin’s Creed: Indentity για iOS-based συσκευές.

Το Identity περιγράφεται από τους υπευθύνους της Ubisoft, ως το πρώτο action-RPG παιχνίδι από τον κόσμο του Assassin’s, πράγμα που σημαίνει ότι οι gamers θα έχουν στη διάθεση τους μία σειρά από customization options, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 4 διαθέσιμες classes. Όπως έγινε γνωστό, στο παιχνίδι θα υπάρχουν πάρα πολλά quests, τα οποία σίγουρα θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς φίλους του είδους, ενώ το story του παιχνιδιού θα διαδραματίζεται στην Ιταλία της Αναγέννησης (όπως άλλωστε και το Assassin’s Creed II που κυκλοφόρησε το 2009). Η τιμή του Identity θα ανέρχεται στα 5$, ενώ για να τρέξει θα απαιτείται τουλάχιστον iOS 7, αλλά και iPhone 5 και iPad 3 (δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής εάν θα κυκλοφορήσει σε Android και Windows Phones).

The post Το Assassin’s Creed Identity κυκλοφορεί στις 25/2 για iOS συσκευές! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα