Θα «την ακούσεις» για τα καλά με τα προϊόντα της Polk Audio

Ψάχνεις ακουστικά τα οποία θα σε συνοδεύσουν και στη μουσική σου αλλά και στο gaming; Το νέο «κομμάτι» της Polk Audio, UltraFocus 8000, σου δίνει 8.000 λόγους να το κάνεις δικό σου! Εκτός από το απίθανο design που έχουν, τα ακουστικά χρησιμοποιούν διαχρονικές τεχνολογικές καινοτομίες και πατέντες της Polk. Βαθύ μπάσο, παθητική και ενεργητική απομόνωση θορύβου, ασύρματη λειτουργία (με μπαταρίες), αντοχή, άνεση και ποιότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του headset.



Αν από την άλλη δεν είσαι των ακουστικών, η

Polk Audio δεν σταματάει στα ακουστικά, αλλά επεκτείνεται και στον «επιτραπέζιο» ήχο. Το Polk SurroundBar SDA Instant Home Theater αποτελείται από μια μπάρα και ένα woofer, για να εκτοξεύσουν την εμπειρία σου στην τηλεόραση ή το PC σου. Ο ήχος είναι τρισδιάστατος και το woofer ασύρματο! Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να το τοποθετήσεις όπου θέλεις μέσα στο δωμάτιο, ακόμα και σε κρυφό σημείο για να μην πιάνει χώρο.



Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να ανανεώσεις και να βελτιώσεις τη μουσική και κατ’ επέκταση το gaming σου σε θέματα ήχου, θα βρεις το headset UltraFocus 8000 στα 299€, ενώ το Home Theater έρχεται στα 499€.

Keywords
Τυχαία Θέματα