Θα ψάξουν σε χωματερή για να βρουν τα θαμμένα αντίτυπα του E.T.!

When darkness falls, a hero will rise to find what was many years ago lost… Θα μπορούσε να είναι και ατάκα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή άλλη επική εποποιία του Χόλιγουντ αλλά δεν είναι. Ταιριάζει γάντι όμως στο εγχείρημα της Fuel Entertainment. Το στούντιο δουλεύει πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ για την περίπτωση του E.T. The Extra-Terrestial, το παιχνίδι-αποτυχία που κυκλοφόρησε το 1982 από την Atari,

μαζί με την ομώνυμη ταινία. Ο τίτλος δεν πούλησε μία και ο θρύλος (;) θέλει την εταιρεία να συγκέντρωσε όλα τα –εκατομμύρια- απούλητα cartridges του παιχνιδιού για το Atari 2600 και να τα έθαψε σε σκουπιδότοπο του Νέου Μεξικό!

Η Fuel Entertainment απέκτησε τα απαραίτητα δικαιώματα και προγραμμάτισε event εκσκαφής με την όλη διαδικασία να καταγράφεται φυσικά για το ντοκιμαντέρ της. Κάλεσε δε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει στη χωματερή του Αλαμογκόρντο του Νέου Μεξικό στις 26 Απριλίου από τις 11:30 το πρωί (τοπική ώρα) με την όλη προσπάθεια μάλιστα να στηρίζεται και επίσημα από τη Microsoft και το Xbox Entertainment Studios τμήμα της! Εννοείται ότι τόσα χρόνια μετά η Atari επίσημα δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από τον μύθο (μάλιστα, λέγεται ότι επιλέχθηκε τότε η συγκεκριμένη χωματερή διότι τα απορρίμματα καταστρέφονταν άμεσα και απαγορευόταν η πρόσβαση).

Και το ερώτημα παραμένει: λες να βρουν τίποτα;

The post Θα ψάξουν σε χωματερή για να βρουν τα θαμμένα αντίτυπα του E.T.! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα