Θα δούμε τελικά Elden Ring στα κινητά;

Το 2022, η Tencent Holdings και η Sony Interactive Entertainment συνεργάστηκαν για να αποκτήσουν περίπου το ένα τρίτο των μετοχών της FromSoftware, της εταιρείας που ανέπτυξε το επικό Elden Ring. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχει το Reuters, η Tencent τώρα φέρεται να εργάζεται πάνω σε μια έκδοση του Elden Ring για κινητά τηλέφωνα.

Το Elden Ring

έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από την κυκλοφορία του, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του 2022. Ο διάσημος δημιουργός παιχνιδιών Hidetaka Miyazaki σκηνοθέτησε το παιχνίδι, με τη συμβολή του συγγραφέα του Game of Thrones, George R. R. Martin.

Πώς θα προσαρμοστεί το Elden Ring σε μια οθόνη κινητού τηλεφώνου δεν είναι ακόμα σαφές. Το Reuters αναφέρει ότι η ανάπτυξη της mobile έκδοσης του Elden Ring προχωρά αργά. Πρόσφατα, το πρακτορείο είχε αναφέρει ότι η Tencent ακύρωσε το παιχνίδι Nier που ανέπτυσσε για κινητά, ενώ αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να βρει ένα μεγάλο επιτυχημένο παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε το League of Legends: Wild Rift.

The post Θα δούμε τελικά Elden Ring στα κινητά; appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα