Τέλος εποχής! Η Sony θα τερματίσει σύντομα την παραγωγή του PlayStation 3!

To PlayStation 3 γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι έχει περάσει στην ιστορία, καθώς ο αντικαταστάτης του (PS4) από τα τέλη του 2013 βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Ωστόσο, μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των legacy consoles, παρόλα αυτά ακόμη και σήμερα η Sony εξακολουθεί να το παράγει. Ειδικότερα στην «πατρίδα» του, την Ιαπωνία, το PS3 επιβίωσε μέχρι και σήμερα (ξεπερνώντας μάλιστα σε πωλήσεις

το PS4 την χρονιά που έκανε την εμφάνιση της η νέα κονσόλα). Μάλιστα, ενδεικτικό της τεράστιας αποδοχής του είναι ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να βγαίνουν για την εν λόγω κονσόλα νέοι τίτλοι.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει και μία παροιμία όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα «τέλος», για αυτό και όπως έκανε γνωστό η Sony στην επίσημη σελίδα της, η παραγωγή του PS3 στην Ιαπωνία πρόκειται να τερματίσει σχετικά σύντομα. Ο τερματισμός της παραγωγής και διάθεσης του PlayStation 3 στην Ιαπωνία, πολύ σύντομα θα σημάνει και το τέλος της παλαιότερης κονσόλας της Sony και στις δυτικές αγορές. To PlayStation 3 έκανε την εμφάνιση του πρώτα στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, το Νοέμβριο του 2006 και αποτέλεσε την πρώτη κονσόλα που χρησιμοποιούσε Blu-Ray drive ως το συσκευή ανάγνωσης. Σχεδόν 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το PS3 είχε πουλήσει παραπάνω από 85 εκατομμύρια units.

The post Τέλος εποχής! Η Sony θα τερματίσει σύντομα την παραγωγή του PlayStation 3! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα