Τα πρόσωπα των ηρώων του Mass Effect Andromeda “παίρνουν ζωή” με το νέο patch!

Πρόσφατα (πιο συγκεκριμένα στις 6 του μήνα) εφαρμόστηκε το patch 1.05 στο Mass Effect Andromeda, ένα patch που έφερε πολλές διορθώσεις στο παιχνίδι, όσον αφορά την ισορροπία στο single και multiplayer καθώς και αλλαγές στο inventory, skip σε cutscenes και πολλά ακόμα.

Σίγουρα το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του patch,

όμως, είναι το πόσο πιο αληθοφανή έκανε τα πρόσωπα των χαρακτήρων. Η BioWare έδωσε την περισσότερη προσοχή στα μάτια, αλλά η διαφορά φαίνεται σε όλη την επιφάνεια του προσώπου των χαρακτήρων. Δες, ας πούμε, πόσο πιο φυσικό φαίνεται το πρόσωπο της Suvi (από κάτω) και ακόμα πιο χαρακτηριστικά της Addison (από πάνω), η οποία, εκτός των πολύ πιο αληθοφανών ματιών της απέκτησε και make up σε πολύ πιο φυσικούς τόνους, οι οποίοι την κάνουν απείρως πιο ανθρώπινη.

Στο παρακάτω βίντεο, με την ευγενική παραχώρηση ενός youtuber, μπορείς να δεις τη σύγκριση του πριν και του μετά το patch 1.05 στον τρόπο που φαίνεται ένα πρόσωπο όσο προχωράει το παιχνίδι! Αν μη τι άλλο, η αλλαγή είναι μάλλον εντυπωσιακή και αποδεικνύει ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την πραγματική διαφορά σε ένα παιχνίδι.

The post Τα πρόσωπα των ηρώων του Mass Effect Andromeda “παίρνουν ζωή” με το νέο patch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα