Τα Exo zombies έρχονται στο CoD: Advanced Warfare (video)!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για μία φήμη που είχε εμφανιστεί αναφορικά με ένα zombie mode για το Call of Duty: Advanced Warfare. Από ότι αποδείχθηκε τελικά η συγκεκριμένη φήμη ήταν πραγματική και μάλιστα πρόσφατα η Activision και η Sledgehammer κυκλοφόρησαν ένα trailer που εμφανίζει τα zombies… εν δράσει!

Το Exo

Zombies ουσιαστικά αποκαλύπτει την ένταση και την ξεχωριστή δράση που επιφυλάσσει το νέο mode στους gamers του Advanced Warfare. Η Sledgehammer βέβαια δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του νέου mode, ωστόσο αυτό που έχουν επιβεβαιώσει οι δημιουργοί του παιχνιδιού είναι ότι στο Exo Zombies του Advanced Warfare αναμένεται να δούμε μία νέα γενιά από zombies, που δεν θα έχουν καμία σχέση με τα αργοκίνητα και brainless zombies που έχουμε συνηθίσει σε πολλά άλλα games. Αδιαμφισβήτα κάτι τέτοιο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε το πως θα κινούνται τα zombies μέσα σε ένα φουτουριστικό setting. Όπως αποκάλυψαν οι developers του Advanced Warfare η ιδέα για τη δημιουργία ενός zombie-based mode γεννήθηκε λίγο πριν το launch του πετυχημένου FPS και ουσιαστικά αυτό που ήθελαν οι εμπνευστές του νέου CoD ήταν να ανακατέψουν τις δυνατότητες της στολής Exoskeleton με τη δράση που προσφέρει το κυνηγητό με zombies…

Το Exo Zombies content θα είναι διαθέσιμο τον Ιανουάριο του 2015 και θα κυκλοφορήσει στο πλαίσιο του Havoc expansion pack. Δείτε το trailer που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε την Exoskeleton στολή σας για να συνθλίψετε πολλά zombies!

The post Τα Exo zombies έρχονται στο CoD: Advanced Warfare (video)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα