Τα + και τα – μιας σχέσης μεταξύ gamers!

Όλοι έχουμε ζήσει το συγκεκριμένο: κοιτάς γύρω γύρω στο gaming μπουντρούμι σου και σκέφτεσαι «μήπως αυτό το δεύτερο χειριστήριο PlayStation 4 θα μου έκανε καλό να βρίσκεται στα χέρια μιας τίμιας λαϊκής κοπέλας / ενός τίμιου λαϊκού παιδιού;». Η αλήθεια είναι ότι από όλους/όλες μας έχει περάσει η σκέψη ότι μάλλον το μόνο σωστό ταίρι για σχέση με εμάς είναι ένας ακόμα σκληροπυρηνικός (ή casual, δε κρίνω) gamer. Για να

μη χρειάζεται να ψάχνεσαι εσύ, σου έφτιαξα μια εύχρηστη λίστα ώστε να κρίνεις αν πραγματικά το ταίρι σου πρέπει να είναι κι αυτό gamer!

Τα +Μπορείτε να συζητάτε επί ώρες για τα αγαπημένα σας παιχνίδια, ενώ θα μάθετε καινούρια αριστουργήματα ο ένας από τον άλλο.Διπλά σε fighting, racing, e-sports games εύκολα και γρήγορα (επιτέλους λίγη ζωή στο Tekken που έπαιζες τόσο καιρό χωρίς παρέα) – για να μη μιλήσω για online παιχνίδια που πάντα θες παρέα.Ξαφνικά έχεις παρέα για ΟΛΑ τα events (gaming ή geeky) που πέθαινες να πας αλλά κανείς/καμιά από την παρέα σου δεν ήθελε.Θα καταλαβαίνει όταν θα εξαφανίζεσαι μια ολόκληρη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του game που πε-θαί-νεις να βγει (μπορεί να έρθει κιόλας σπίτι σου με σνακ).Θα ξέρει ακριβώς τι δώρο θες να σου κάνουν για τα γενέθλιά σου (εκτός κι αν θες ένα μονόκερο, ντάξει).Τα –Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε κι οι δύο αρκετά εσωστρεφείς, οπότε να μείνετε τόσο καιρό μέσα στο σπίτι που απλά θα βαρεθείτε ο ένας τον άλλο.Θα νιώθεις λίγο σα να γλυκοκοιτάζεις τον κολλητό σου. Ας είμαστε ειλικρινείς, με τόσα match που έχετε παίξει με τον κολλητο/την κολλητή, μπορεί να φας καμιά «φλασιά» και να ξενερώσεις.Μερικές φορές θες απλά να έχεις ένα χόμπι που δε μοιράζεσαι με κανέναν, κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σου. Αυτό δεν υφίσταται πλέον.Είστε πολύ όμοιοι. Όπως και με την εσωστρέφεια, μπορεί να μην έχετε και πολλά άλλα ενδιαφέροντα να μοιραστείτε ο ένας με τον άλλο ώστε να υπάρχει ποικιλία και να μη βαριέστε.

Στο τέλος όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, και όλοι/όλες οι gamers επίσης. Βρες ένα άτομο που να σου ταιριάζει – gamer ή… απλό πολίτη!

Υ.Γ.: προς υπεράσπισή μας, πάντως, το σκορ βγήκε 5-4 υπέρ της σχέσης μεταξύ gamers.

The post Τα + και τα – μιας σχέσης μεταξύ gamers! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα