Συλλεκτικές εκδόσεις και βίντεο με gameplay του Assassin’s Creed IV

Σήμερα σου έχουμε gameplay βίντεο, αλλά και όλες τις συλλεκτικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στο Assassin’s Creed IV: Black Flag μαζί με τις εικόνες τους! Τι άλλο θες δηλαδή να πούμε;! Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Από συλλεκτικές εκδόσεις έχουμε και λέμε:

The Black Chest Edition

Περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο ύψους 55 εκατοστών, μια μεταλλική θήκη,

ένα artbook, το επίσημο soundtrack (πάντα επικό), δύο λιθογραφίες , δύο τυπωμένους καμβάδες, όλα τα υπάρχοντα unlockables στο παιχνίδι, ένα «τζαμάτο» συλλεκτικό κουτί, έναν χάρτη και… την αυθεντική μαύρη πειρατική σημαία!

The Buccaneer Edition

Η «πειρατική» έκδοση περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο ύψους 46 εκατοστών, artbook, το soundtrack, τις δύο λιθογραφίες, ένα συλλεκτικό κουτί (διαφορετικό απ’ το από πάνω) και έξτρα περιεχόμενο στο παιχνίδι.

The Skull Edition

Αυτή περιλαμβάνει μια μεταλλική θήκη σε… jumbo μέγεθος, αλλά και τα κλασικά artbook, soundtrack, τις δυο λιθογραφίες, αλλά και το επιπλέον περιεχόμενο στο παιχνίδι.

The Special Edition

Ε, αυτή η έκδοση συνοδεύεται από παραπανίσιο περιεχόμενο μέσα στο παιχνίδι.

Μετά από όοοολες αυτές τις συλλεκτικές εκδόσεις, ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις λιγάκι από το διάβασμα (:P), βλέποντας το παρακάτω βιντεάκι που δείχνει ingame περιεχόμενο από το παιχνίδι.

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag δεν ξέρουμε πότε θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων, αλλά ξέρουμε πως θα το δούμε για PC, Xbox 360, PS3, Wii U, PS4 και τις υπόλοιπες κονσόλες επόμενης γενιάς… ;)

Keywords
Τυχαία Θέματα