Στις 26 Μαρτίου κυκλοφορεί το φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο Generation Zero!

Το Generation Zero που φέρει την υπογραφή της Avalanche παίζει δυνατά για να αποτελέσει μία από τις πιο «ευχάριστες» και αναπάντεχες ενδεχομένως εκπλήξεις της φετινής χρονιάς! Δομημένο σε ένα open-world περιβάλλον, με μηχανικά ρομπότ να έχουν αφανίσει τη ανθρωπότητα και τα 80s vibes να κυριαρχούν, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε το Generation Zero διαθέτει αρκετά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν ένα game άκρως πετυχημένο. Σύμφωνα

με το story, σε μια alternative Σουηδία της δεκαετίας του ’80 εχθρικές μηχανές έχουν εισβάλει στο γαλήνιο τοπίο, εξαφανίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού κι εσείς καλείστε να αντισταθείτε και να ξεδιπλώσετε το μυστήριο της υπόθεσης. Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες τακτικές ανταρτοπόλεμου, θα επιχειρήσετε να παρασύρετε, να ακινητοποιήσετε ή να καταστρέψετε τους εχθρούς σε έντονα, δημιουργικά sandbox skirmishes. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μπορείτε να αναλάβετε την αποστολή μόνοι σας ή να συνεργαστείτε με τρεις ακόμα φίλους σας σε co–op multiplayer. Συνεργαστείτε και συνδυάστε τις μοναδικές για τον καθένα δεξιότητες ώστε να εξοντώσετε τους εχθρούς, να στηρίξετε χτυπημένους φίλους αναζωογονώντας τους και να μοιραστείτε τα λάφυρα μετά την ήττα του εχθρού.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Generation Zero είναι ότι όλοι οι αντίπαλοι εξομοιώνονται σταθερά στον κόσμο και περιφέρονται στο τοπίο με συγκεκριμένο σκοπό. Όταν καταφέρνετε να καταστρέψετε ένα συγκεκριμένο εχθρό, είτε αυτό είναι άρμα μάχης, είτε οπλικό ή ανιχνευτικό σύστημα, η ζημιά είναι μόνιμη. Μάλιστα, οι εχθροί θα έχουν τα ίδια σημάδια όταν θα τους αντιμετωπίσετε ξανά, είτε αυτό γίνει σε μερικά λεπτά, ώρες ή και εβδομάδες αργότερα. H βραβευμένη game engine Apex, βοηθάει στη δημιουργία ενός εκπληκτικά όμορφου κόσμου, ο οποίος διέπεται από σταθερό κύκλο ημέρας και νύχτας με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, περίπλοκη συμπεριφορά εκ μέρους της τεχνητής νοημοσύνης, εξομοιωμένους κανόνες βαλλιστικής, άκρως ρεαλιστικούς ήχους και ένα δυναμικό soundtrack της δεκαετίας του ’80. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα δεν θα περιμένουμε και πάρα πολύ για την κυκλοφορία του Generation Zero, καθώς θα είναι έτοιμο στις 26 Μαρτίου για Xbox One, PS4 και PC και δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε!

The post Στις 26 Μαρτίου κυκλοφορεί το φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο Generation Zero! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα