Στις 11/1 κυκλοφορούν οι remastered editions των Hitman Blood Money & Absolution!

Ο Agent 47 ανήκει στις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στον κόσμο του gaming και όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχουν εκατομμύρια gamers, οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα του αγαπημένου… φαλακρού πράκτορα. Μάλιστα, η ΙΟ Interactive συνεχίζει ακάθεκτη να μας ταξιδεύει ξανά και ξανά στον κόσμο του Hitman, όχι μόνο με την κυκλοφορία νέων episodes αλλά και με remasters των all-time classics που αγαπήθηκαν από την gaming community. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό στις 11 Ιανουαρίου θα

κυκλοφορήσουν για PlayStation 4 και Xbox One οι remastered εκδόσεις των Hitman Blood Money και Absolution, στο πλαίσιο του release του Hitman HD Enhanced Collection! Οι remastered εκδόσεις των δύο προαναφερθέντων τίτλων θα προσφέρουν υποστήριξη για αναλύσεις 4Κ και animations στα 60 fps, αναβαθμισμένα textures και lighting effects, καθώς επίσης updated controls. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τιμή του εν λόγω πακέτου, παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε digital μορφή. Αναμφίβολα, οι fans θα το «τιμήσουν»!

The post Στις 11/1 κυκλοφορούν οι remastered editions των Hitman Blood Money & Absolution! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα