Στα “σκαριά” DLC για το Lies of P

Φαίνεται ότι το Soulslike Lies of P, που είναι διαθέσιμο στο Game Pass, θα αποκτήσει σύντομα DLC, σύμφωνα με μια αγγελία εργασίας στη σελίδα της Neowiz. Ο χρήστης του Twitter / X Okami Games εντόπισε για πρώτη φορά την ανάρτηση εργασίας στις 6 Οκτωβρίου. Η

αγγελία είναι στα κορεατικά, αλλά μια μετάφραση που περιλαμβάνεται στο tweet έδειξε ότι γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στο “DLC που σχεδιάζεται για παραγωγή”.

Lies of P is confirmed to be getting DLC!

Developer Neowiz confirmed it on their Korean job board.https://t.co/claKBvlmFo pic.twitter.com/mgISRHP41u

Okami Games (@Okami13_) October 6, 2023

Το Lies of P αποτελεί ένα video game που εμπνέεται από την ιστορία του Πινόκιο και είναι τόσο παράξενο όσο ακούγεται! Προφανώς ο Τζεπέτο δεν κατασκεύασε τον Πινόκιο για να γίνει μια καταστροφική φονική μηχανή στην αρχική ιστορία. Παρόλα αυτά, η σκοτεινή, steampunk εκδοχή της κλασικής ιστορίας είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον σκηνικό για να φιλοξενήσει επικές μάχες. Χάρη στη μοναδική αισθητική του, τις θετικές κριτικές και την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass, το Lies of P έγινε αρκετά δημοφιλές στους παίκτες του Xbox. Σίγουρα ένα επερχόμενο DLC θα είναι ευπρόσδεκτο στους fans.

The post Στα “σκαριά” DLC για το Lies of P appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα