Στα 700 ευρώ το Oculus Rift (το λες και κομματάκι… ακριβό)!

Από χθες (6/1) είναι γνωστό ότι ξεκινήσαν οι προπαραγγελίες για το Oculus Rift, σημαίνοντας έτσι την επίσημη έναρξη της νέας εποχής του VR. Μαζί με την έναρξη της διαδικασίας του pre-ordering, ανακοινώθηκε και η τελική τιμή του Oculus Rift, η οποία μάλλον θα δυσαρεστήσει τους περισσότερους ενδιαφερόμενους, καθώς οι gamers θα πρέπει να σκάσουν… 700 ευρώ για να κάνουν ένα VR headset της Oculus δικό τους.

Όπως έγινε γνωστό, η διάθεση του Rift

θα ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο και παρά την ομολογουμένως υψηλή τιμή, το stock της πρώτης ημέρας έγινε καπνός μέσα σε μόλις 14 λεπτά! Επιπλέον, όσοι προπαραγγείλουν το headset εξασφαλίζουν προνομιακή θέση και για τη διάθεση των Touch controllers, όταν ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες. Όπως έγινε γνωστό, στο πακέτο του Oculus Rift περιλαμβάνεται το Oculus remote, καλώδια και το Xbox One controller, ενώ περιλαμβάνεται επίσης και ένας ειδικός adapter έτσι ώστε το χειριστήριο να μπορεί να χρησιμοποιείται με τα Windows 10, ο οποίος χρησιμεύει και για το streaming τίτλων του Xbox One στο headset. Επιπλέον, όπως ήδη γνωρίζουμε οι gamers που προχωρούν στο preordering θα μπορούν να δοκιμάσουν τα Eve: Valkyrie και Lucky’s Tale, ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα έχουν κυκλοφορήσει περισσότεροι από 100 τίτλοι (μεταξύ αυτών και το Minecraft).

Σύμφωνα με την Oculus, το Rift θα χρειάζεται ένα αρκετά δυνατό μηχάνημα για να τρέχει ικανοποιητικά με τα recommended specs να αφορούν σε CPU: Intel i5-4590 ή αντίστοιχο, Μνήμη: 8GB RAM, Κάρτα Γραφικών: Nvidia GTX 970 ή AMD R9 290, θύρα HDMI 1.3, 3 διαθέσιμες USB 3.0 και 1 USB 2.0, καθώς και Windows 7 SP1 (64-bit). Τον προσεχή Φεβρουάριο αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά και ορισμένα bundles, τα οποία θα συνδυάζουν το headset με κάποιο Oculus VR-ready σύστημα (με τις τιμές των πακέτων να ξεκινούν από τα 1.499 δολάρια). Όπως έγινε γνωστό, η αποστολή του Oculus Rift θα γίνει σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες (η Ελλάδα δεν βρίσκεται μέσα σε αυτές), στις Η.Π.Α, στην Ιαπωνία, στην Ταϊβάν, στον Καναδά και στην Αυστραλία. Τι λέτε… θα δίνατε 700 ευρώ για το ταξίδι στην εικονική πραγματικότητα ή μήπως είναι too much…

The post Στα 700 ευρώ το Oculus Rift (το λες και κομματάκι… ακριβό)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα