ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα Alcatel OneTouch DJ Headset!

Είναι γνωστό ότι οι gamers λατρεύουν να παίζουν τα αγαπημένα τους games, φορώντας ακουστικά που τους επιτρέπουν να απομονώνονται πλήρως από τον περιβάλλοντα χώρο, έτσι ώστε να συγκεντρώνονται καλύτερα στους in-game ήχους. Ειδικότερα, στα multiplayer first-person shooters, ένα ποιοτικό headset θεωρούμε ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη! Η πρόταση της Alcatel είναι ότι πρέπει, καθώς προσφέρει μοναδική ποιότητα crystal-clear ήχου, παρέχοντας την υπέρτατη ηχητική απομόνωση. Τα απαλά μαξιλαράκια,

σε συνδυασμό με τον εργονομικό σχεδιασμό και το foldable design καθιστούν το Alcatel OneTouch DJ Headset μία πραγματική «ηχητική εμπειρία» για όλους τους gamers. Πέραν βέβαια από το gaming, το εκπληκτικό αυτό headset της Alcatel μπορεί να συνδεθεί μέσω του κλασικού audio καλωδίου με δεκάδες άλλες συσκευές αναπαραγωγής ήχου. Επειδή, πρόσφατα έτυχε ένα headset στα χέρια μας, τι καλύτερο λοιπόν από έναν pre-christmas διαγωνισμό; Διαβάστε τις οδηγίες που ακολουθούν και δηλώστε συμμετοχή!

Για λάβετε μέρος θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει Like + Share στη σελίδα του Gameslife.gr στο Facebook και να αφήσετε απαραιτήτως ένα comment κάτω από το θέμα (για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα). Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 15/12/2015 (Τρίτη) και τo αποτέλεσμα για τον έναν τυχερό θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 16/12/2015. Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

The post ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα Alcatel OneTouch DJ Headset! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα